27.7 C
Lloret de Mar
Inici de la vetllada a l'hotel Guitart Central Park

Fibracat, La Fageda, el Taller de Músics del Raval i l’alumne Raúl Lopera reben els premis Climent Guitart

Cristina Cabañas ha anunciat la pròxima creació de la Càtedra Climent Guitart de Turisme de Litoral a Lloret de Mar.

Inici de la vetllada a l'hotel Guitart Central Park

Darreres Notícies

Els premis Climent Guitart -que s’han atorgat aquest dijous a la nit- han destacat les fites personals, d’associacions o empreses en els àmbits de l’emprenedoria, formació, solidaritat i música, commemorant així les facetes en les quals l’hoteler que dona nom als guardons va fonamentar bona part de la seva vida.

Els guanyadors de la 5a edició dels premis que atorga la fundació Guitart són els següents:

Fibracat ha rebut el premi a l’Emprenedoria pel seu model de negoci i la seva capacitat innovadora a l’hora de competir en un mercat consolidat com el de les telecomunicacions.

La fundació privada Taller de Músics, ubicada al barri del Raval de Barcelona, ha rebut el premi a la Música perquè des dels seus inicis es dedica a la promoció de l’ensenyament, la interpretació i la difusió de la música popular contemporània, principalment el jazz i el rock.

Raúl Lopera ha rebut el premi a la Formació, que es dóna cada any a l’estudiant amb millor nota del Cicle Formatiu d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Coll i Rodés, de Lloret de Mar.

El premi a la Solidaritat s’ha atorgat a la fundació La Fageda, que fa gairebé 40 anys que treballa amb el mateix objectiu: reinserció laboral de les persones. A més, com a empresa, ha aconseguit, en l’última dècada, diversificar la seva oferta de productes, la qual cosa permet seguir augmentant els recursos.

En el decurs de l’atorgament de guardons, la presidenta de la fundació Guitart, Cristina Cabañas, ha anunciat la pròxima creació de la Càtedra Climent Guitart de Turisme de Litoral a Lloret de Mar. “La Universitat de Girona i nosaltres estem molt il·lusionats amb la proposta i avui puc anunciar que aviat aquesta Càtedra es portarà a aprovació als òrgans de la Universitat i aquest projecte es convertirà en una realitat”, ha exposat.

A més, la fundació Climent Guitart donarà la recaptació del sopar a la fundació Aspronis, que atén persones discapacitades, guanyadora de l’any passat del premi a la solidaritat. La vetllada s’ha fet a l’hotel Guitart Central Park, amb la presència de més d’ un centenar de persones.

spot_img

El + Vist