14.1 C
Lloret de Mar
Presentació de Fitur 2022 (Fitur)

Fitur arriba aquesta setmana amb ganes de començar a recuperar certa normalitat

La fira de turisme de Madrid serveix per començar a perfilar com es presenta la temporada, que aquest 2022 vindrà marcada encara per l'evolució de la pandèmia.

Presentació de Fitur 2022 (Fitur)

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, espera que Fitur, la fira internacional de turisme de Madrid, sigui un punt d’inflexió cap a una certa normalitat. La cita, a la qual Lloret no falla mai, arriba aquesta setmana.

De dimecres a diumenge, Madrid serà el centre de la promoció turística, amb l’objectiu de començar a perfilar la propera temporada. Una temporada que, evidentment, vindrà marcada per l’evolució de la pandèmia, tot i que l’alcalde espera que es puguin recuperar mercats estratègics, com el britànic o el de l’est.

“Esperem que, d’una vegada per totes, sigui la fira de reprendre una certa normalitat i d’activar, sobretot, els mercats internacionals”

Jaume Dulsat

Un dels puntals de la promoció de Lloret de Mar com a destinació de vacances serà l’oferta per al col·lectiu LGTBI. Una oferta que fa temps que existeix, però que ara s’endreça per poder captar aquest segment de la població.

“Endrecem una oferta existent, tenim uns equipaments molt adients, públics i privats, i una sèrie d’hotels only adults i establiments d’oci diürn i nocturn que poden cobrir les demandes d’aquest subsector”

Jaume Dulsat

Fitur celebrarà la seva 42a edició amb un format presencial, amb la participació de gairebé 7.000 empreses provinents de 107 països. En total, es preveu que passin per la fira madrilenya unes 90.000 persones, 60.000 de les quals seran professionals.

spot_img

El + Vist