9.1 C
Lloret de Mar

Javi Salamero, fitxatge de luxe per a l’equip Juvenil de la Juve Lloret

El tècnic aragonès, que arriba procedent del Cassà de la Segona Catalana, on no li han acompanyat els resultats, ha acceptat l’oferta del club, amb la tasca d’assolir l’objectiu de l’ascens a la Primera Divisió.

Javi Salamero.
Javi Salamero.

Darreres Notícies

Fitxatge de luxe per la banqueta de l’equip Juvenil de la Segona Divisió de la Juve Lloret: Javier Salamero. El tècnic aragonès, que arriba procedent del Cassà de la Segona Catalana, on no li han acompanyat els resultats, ha acceptat l’oferta del club, amb la tasca d’assolir l’objectiu de l’ascens a la Primera Divisió.

servicios profesionales jimenez

Javier Salamero va ser jugador del Club de Futbol Lloret, en els anys noranta. Com a entrenador, compta amb una trajectòria destacada, amb presència en banquetes com les del Girona, el Nàstic de Tarragona o el Sabadell. En les darreres temporades, ha passat per equips de Primera Catalana com el Llagostera “B” o el Palamós, i pel Figueres de la Tercera Divisió.

javi salamero 1

Ara, estarà al capdavant del Juvenil de la Juve Lloret, que ocupa el segon lloc de la classificació, amb 25 punts. Com a màxims rivals, tindrà el Juvenil “B” del Club de Futbol Lloret, líder amb els mateixos 25 punts, i l’Olímpic Malgrat, que suma 24 punts en la tercera posició.

spot_img

El + Vist