18 C
Lloret de Mar

Flock Drone Art rep un premi internacional per l’espectacle del Lloret Drone Festival

El prestigiós concurs internacional de l’empresa europea UGCS li ha atorgat el guardó en la categoria de millor espectacle de fins a 100 drons del 2021.

El Lloret Drone Festival vist des de l'aire (Flock Drone Art)
El Lloret Drone Festival vist des de l'aire (Flock Drone Art)

Darreres Notícies

L’espectacle de drons de Lloret de Mar ha rebut un premi internacional. L’empresa catalana Flock Art Drone ha aconseguit el guardó en un certamen amb 214 participants, provinents de més d’un centenar de països.

servicios profesionales jimenez

El prestigiós concurs internacional de l’empresa europea UGCS ha celebrat la segona edició per premiar els millors espectacles de llums amb drons de tot el món i, en el cas de Flock Art, concretament li ha atorgat el guardó en la categoria de millor espectacle de fins a 100 drons del 2021.

Els representants de l'empresa, a Lloret (Flock Drone Art)
Els representants de l’empresa, a Lloret (Flock Drone Art)

Un dels representants de l’empresa, Ernest Biosca, assegura que estan molt contents i agraïts pel premi i, sobretot, per la confiança que van dipositar en ells l’Ajuntament i la població de Lloret.

“L’espectacle tenia unes dificultats tècniques afegides, però gràcies a la confiança de Lloret de Mar vam poder gaudir d’un bon espectacle”

Ernest Biosca

Ernest Biosca recorda que l’espectacle lumínic es dividia en dues parts: la primera, era una escenografia lumínica que il·luminava tota la platja amb una banda sonora creada expressament per a l’espectacle; seguidament, s’il·luminaven tots els drons sobre el mar, creant un reflex visible des de tota la platja, i els 100 drones anaven creant una successió de figures que mostraven la relació estreta que hi ha entre la ciutat de Lloret i el mar.

“Es creaven formes de figures icòniques del fons marí, combinades amb icones de la ciutat, com la Dona Marinera o la cúpula de l’Església de Sant Romà”

Ernest Biosca
La Dona Marinera, al Lloret Drone Festival (Ajuntament de Lloret de Mar)
La Dona Marinera, al Lloret Drone Festival (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’espectacle premiat es va poder veure l’estiu passat al passeig de Lloret de Mar, en el marc de la primera edició del Lloret Drone Festival. Un festival impulsat per Flock Art Drone i l’Ajuntament de Lloret, a través de l’àrea de Promoció Econòmica.

El regidor Jordi Orobitg explica que estan molt contents que l’empresa hagi rebut aquest guardó i creu que confirma l’encert en la contractació per part de l’Ajuntament.

“Valorem molt positivament que l’empresa que va portar a terme el Lloret Drone Festival hagi estat guardonada amb el premi més prestigiós en l’àmbit internacional a la seva modalitat”

Jordi Orobitg

Tot i els entrebancs de l’inici, el Consistori va seguir apostant per la proposta i, finalment, es va poder gaudir de l’innovador espectacle durant diverses setmanes del mes d’agost. Es calcula que, en total, el van veure més de 50.000 espectadors.

spot_img

El + Vist