Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Alumnes en un menjador escolar.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.

Alumnes en un menjador escolar.

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Força Lloret demana a l’equip de govern (Junts, ERC i no adscrits) la retroactivitat en el pagament de les beques menjador. El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.

Fins a aquest curs, les famílies havien de presentar la documentació al Consell Comarcal per ser beneficiaries de les beques menjador. Ara, en canvi, han hagut de presentar per duplicat la documentació necessària al consistori. La portaveu del partit, Lluïsa Baltrons, assenyala que la beca menjador de l’Ajuntament de Lloret arribava 15 dies més tard, mentre que la del Consell Comarcal s’iniciava des del primer dia de curs.

Des de Força Lloret critiquen que les famílies no rebran l’ajuda fins al mes de febrer i tan sols podran gaudir-la quatre mesos i mig. Consideren que la convocatòria es va fer massa tard. En aquest sentit, demanen que s’apliqui la retroactivitat en el pagament de les beques menjador.

Les beques menjador s’adrecen a alumnes de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària de famílies amb dificultatseconòmiques. La partida pressupostària reservada pels ajuts és de 135.000 euros, segons Força Lloret, a través d’un comunicat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.