16.5 C
Lloret de Mar
Alumnes en un menjador escolar.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.

Alumnes en un menjador escolar.

Darreres Notícies

Força Lloret demana a l’equip de govern (Junts, ERC i no adscrits) la retroactivitat en el pagament de les beques menjador. El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.

Fins a aquest curs, les famílies havien de presentar la documentació al Consell Comarcal per ser beneficiaries de les beques menjador. Ara, en canvi, han hagut de presentar per duplicat la documentació necessària al consistori. La portaveu del partit, Lluïsa Baltrons, assenyala que la beca menjador de l’Ajuntament de Lloret arribava 15 dies més tard, mentre que la del Consell Comarcal s’iniciava des del primer dia de curs.

Des de Força Lloret critiquen que les famílies no rebran l’ajuda fins al mes de febrer i tan sols podran gaudir-la quatre mesos i mig. Consideren que la convocatòria es va fer massa tard. En aquest sentit, demanen que s’apliqui la retroactivitat en el pagament de les beques menjador.

Les beques menjador s’adrecen a alumnes de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària de famílies amb dificultatseconòmiques. La partida pressupostària reservada pels ajuts és de 135.000 euros, segons Força Lloret, a través d’un comunicat.

spot_img

El + Vist