22.4 C
Lloret de Mar
Els representants de l'AME, quan van donar 1.2000 euros a Sant Joan de Déu per investigar l'AME.

ForçAME rebrà el premi Espurna

El partit Lloret en Comú lliurarà el guardó aquest dilluns, 1 de maig, per l'aportació de l'associació en l'investigació de l'Atròfia Muscular Espinal.

Els representants de l'AME, quan van donar 1.2000 euros a Sant Joan de Déu per investigar l'AME.

Darreres Notícies

La Festa de l’Espurna, que organitzen els ‘comuns’, premiarà enguany l’associació ForçAME de Lloret de Mar. El guardó que porta el mateix nom i que és anual s’atorgarà el proper dilluns, 1 de maig.

El candidat de Lloret en Comú Podem, Frederic Guich, considera que és un premi “molt merescut” que li atorguen per tota la feina que fa per contribuir a investigar l’Atròfia Muscular Espinal, una malaltia que afecta nadons i l’esperança de vida de la qual és molt limitada.

ForçAME va entregar recentment els 12.000 euros recaptats al llarg del 2022 a l’hospital de Sant Joan de Déu, per al projecte d’investigació de l’Atròfia Muscular Espinal (AME). Des de l’any 2015, les aportacions pugen als 140.000 euros.

La Festa de l’Espurna és el proper 1 de maig, a les 18h, al centre cívic del Rieral. En altres anys, el premi ha anat a parar a la comunitat ucraïnesa, als voluntaris del Centre de Distribució d’Aliments, els serveis essencials de salut i la InterAMPA.

spot_img

El + Vist