11.1 C
Lloret de Mar

Fotografies de gran bellesa sobre la Costa Brava, a la Casa de la Cultura

Es tracta d’un projecte col·lectiu de tres autors: Manel Galera, José Antonio Fernández i Xavier Manrique.

Cartell de l'exposició
Cartell de l'exposició

Darreres Notícies

Cales, platges, penya-segats, sol, lluna, aigua, vent i mar. Tots aquests elements són els que podrem trobar a l’exposició de fotografies Mar Nostre que obre portes avui a la Casa de la Cultura. La inauguració oficial, però, serà aquest divendres, a partir de les 20 hores.

La mostra, que la integren un total de trenta imatges –totes de gran bellesa-, ofereix un ampli recorregut de la Costa Brava, en especial de cales de Lloret i Blanes.

Es tracta d’un projecte col·lectiu de tres autors: Manel Galera, José Antonio Fernández i Xavier Manrique. Tres amics que han buscat les hores de millor llum i n’han retratat els moments més especials. Un d’ells, Xavier Manrique, afegeix que el resultat és la mirada particular de cadascú a un litoral i un entorn que els fascina.

L’exposició Mar Nostre s’inaugura per primer cop a Lloret i després viatjarà fins al Cap de Creus. La idea és que sigui itinerant i que es pugui veure arreu.

La mostra obre portes aquest dimecres a la Casa de la Cultura, on es podrà visitar fins el 30 de maig. Us recomanem la visita.

spot_img

El + Vist