26.6 C
Lloret de Mar
La Principal de la Bisbal

Francesc Cassú, dirigint La Principal de la Bisbal, estrenarà la sardana del seu pare ‘S’amorra amorra’

Serà aquest dissabte (18 hores) al concert de vigília de l'aplec. Josep Cassú dedica aquesta sardana a Lloret en agraïment a l'homenatge que se li farà a l'aplec.

La Principal de la Bisbal

Darreres Notícies

La Principal de La Bisbal serà l’encarregada d’estrenar la sardana S’amorra amorra, que Josep Cassú dedica a Lloret de Mar en agraïment a l’homenatge que se li fa aquest diumenge a l’Aplec de la Sardana.

La peça s’estrenarà en el concert de la vigília de l’aplec i, precisament, serà el fill del compositor qui dirigeixi la cobla La Principal de la Bisbal, Francesc Cassú. Ell mateix explica que l’espectacle que oferiran, titulat “Serenata.cat” és una barreja de moltes peces de curta durada que sol atrapar el públic.

De fet, la cobla fa tres anys que porta aquest espectacle als escenaris, tot i que el renova contínuament.

Pel que fa a l’homenatge que Lloret farà al seu pare aquest diumenge, Francesc Cassú n’està molt orgullós i creu que, amb reconeixements com aquest, el mestre recull els fruits de la seva dedicació al món de la sardana.

El concert de la vigília de l’aplec es farà aquest dissabte, a les sis de la tarda, al teatre municipal. L’entrada és gratuïta.

De cara a aquest diumenge, l’Aplec de la Sardana arriba a la 52a edició. Com sempre, al paratge de Santa Cristina, amb sardanes i altres activitats al llarg de tot el dia. Les cobles convidades són la Ciutat de Girona, La Principal del Llobregat i la Flama de Farners.

spot_img

El + Vist