28.9 C
Lloret de Mar
Francisco Pastor (portaveu del PSC a l'Ajuntament de Lloret).

Francisco Pastor (PSC) anuncia que no es presentarà a les eleccions del 2023

El regidor socialista considera que el partit necessita una renovació i per això ell farà "un pas al costat" per donar pas a "noves generacions, més joves, amb empenta".

Francisco Pastor (portaveu del PSC a l'Ajuntament de Lloret).

Darreres Notícies

Francisco Pastor, actual portaveu del PSC de Lloret, a l’oposició, ha anunciat que no es presentarà a les eleccions municipals de l’any 2023. A través d’un comunicat en el seu compte de Facebook, el regidor socialista considera que el partit necessita una renovació i per això ell farà “un pas al costat”.

- Publicitat -

Pastor ha volgut deixar clar que continuarà com a portaveu del PSC fins al 2023, però que després farà un pas al costat. Tot i això, remarca que continuarà treballant per la formació i es posa a disposició de la mateixa per “col·laborar en la transició i donar suport al nou lideratge”. L’objectiu són assolir els objectius marcats: transformar i millorar Lloret.

El socialista reconeix que, ara mateix, i tenint en compte la situació actual, es troben lluny del projecte que van voler engegar en les passades eleccions del 2019.

En el seu escrit a Facebook, Francisco Pastor ha recordat que el PSC de Lloret només té un regidor, malgrat que va obtenir 2.151 vots, fet que els va atorgar una representació inicial de cinc regidors. En aquest sentit, la marxa al grup dels no adscrits de quatre d’aquests cinc regidors ho considera com “un clar acte de transfuguisme” i ha assegurat van pactar amb Junts i ERC “expulsar el PSC del govern”.

spot_img

El + Vist