13.8 C
Lloret de Mar

Per a Frederich Guich és “un repte” ser el cap de llista de Lloret en Comú Podem

Ha estat escollit en l'assemblea de la coalició, després de superar l'altre candidat a les primàries, Manuel Jurado.

El candidat de Lloret en Comú Podem.
El candidat de Lloret en Comú Podem.

Darreres Notícies

Lloret en Comú Podem fa el primer pas endavant. En l’assemblea feta el passat 19 de novembre, la coalició ha escollit el cap de llista. Frederich Guich serà l’alcaldable a les eleccions municipals del 2023, després de vèncer a les primàries a Manuel Jurado.

servicios profesionales jimenez

Per a Guich, ser el candidat per a Lloret en Comú Podem és “un repte”. Creu que hi aporta “la meva voluntat de feina, la meva estima per a Lloret i els veïns, veient com en els últims 20 anys Lloret ha passat de ser una localitat puntera a estar a la cua”.

Frederich Guich explica que aviat es donarà a conèixer la llista que l’acompanyarà a Lloret en Comú Podem, on diu que no faltaran els actuals regidors del grup municipal, Miguel Gracia i Stella Gonzalez.

El cap de llista afegeix que estan treballant per confeccionar el programa electoral i que preparen reunions amb les associacions de veïns. Lloret en Comú Podem es presenta a les municipals del 2023 com un projecte d’esquerres, ecologista i amb la voluntat de millorar la mobilitat i pacificar el trànsit a la vila, així com apostar per comerç local.

Amb Frederich Guich ja coneixem uns quants alcaldables per a Lloret. Com Jordi Martínez (Junts), Adrià Lamelas (PSC), Albert Ferrández (ERC), Miguel Moreno (PP) i Jordi Hernández (Cs), a més de les candidatures de Sumem Lloret, Valents i les que encapçalen Albert Robert i Joan Carles Amaya.

spot_img

El + Vist