11.3 C
Lloret de Mar

Funció de l’exitosa ‘Lorca in love’, de Quantus Teatre, per a la festa major de Santa Cristina

Es representa aquest diumenge (22h), a Can Saragossa.

Estrena de 'Lorca in love', en el Lloret Espai Off
Estrena de 'Lorca in love', en el Lloret Espai Off

Darreres Notícies

Lorca in Love‘ torna a Lloret. La companyia Quantus Teatre interpretarà l’obra aquest diumenge dins del programa de Festa Major. La representació tindrà lloc, novament, a l’emblemàtica façana de Can Saragossa.

La funció es va estrenar a Lloret l’abril i va ser tot un èxit. Fins al punt que un teatre de Madrid va convidar el grup lloretenc a interpretar-hi l’obra el juny en el marc d’un intercanvi cultural. A més, la companyia també portarà Lorca in Love al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG). Serà a finals d’agost a la ciutat de Girona.

L’actuació inclou dues comèdies de Federico García Lorca. El grup lloretenc vol donar visibilitat a la faceta més humorística d’un dels poetes i dramaturgs més importants de la història espanyola. L’espectacle es farà en clau de comèdia i tragèdia, amb sàtira i amb amors i desamors com a eixos de la representació.

Un dels principals encants de la funció és l’escenari, al Jardí de la Pau, davant de la masia de Can Saragossa, tal i com destaca el director de Quantus Teatre, Joan Romà Ortiz.

Per aconseguir alguna de les poques entrades que queden, qui hi estigui interessat s’ha de dirigir al Puntet, al Centre Cívic del Rieral o al Teatre. El sistema de pagament funciona per taquilla inversa: és l’espectador qui decideix el que val l’obra i diposita els diners en un sobre quan l’actuació acaba.

Recordem que la representació ‘Lorca in Love’ serà aquest diumenge, 22 de juliol, a les 22h, a Can Saragossa.

spot_img

El + Vist