8.2 C
Lloret de Mar

Yasuji Fusano rebrà la Medalla de l’Esport de la Generalitat

Yasuji Fusano rebrà aquest divendres la Medalla de l’Esport de la Generalitat. El lloretenc ha estat escollit per la seva dedicació en el món de la natació i el waterpolo. El Govern català va demanar a l’Ajuntament que presentés alguna candidatura i l’Ajuntament va escollir Fusano, entre altres coses, per ser cofundador del Club Natació […]

Yasuji Fusano
Yasuji Fusano

Darreres Notícies

Yasuji Fusano rebrà aquest divendres la Medalla de l’Esport de la Generalitat. El lloretenc ha estat escollit per la seva dedicació en el món de la natació i el waterpolo.

servicios profesionales jimenez

El Govern català va demanar a l’Ajuntament que presentés alguna candidatura i l’Ajuntament va escollir Fusano, entre altres coses, per ser cofundador del Club Natació Lloret i l’últim guanyador del premi Forjador de l’Esport a la vila. A més, tal com ha recordat la regidora d’Esports, Ester Olivé, en la seva joventut va jugar a la selecció japonesa de waterpolo i a la lliga alemanya, i va entrenar l’equip de Banyoles.

Fusano, d’origen japonès, rebrà la medalla al costat d’una quinzena més de gironins, que també seran reconeguts per la Generalitat en l’acte esportiu més antic que es fa a la província de Girona. El secretari general de l’Esport, el lloretenc Ivan Tibau, assegura que és un dels actes més sentits, on els guardonats s’emocionen més. Per ell, és un honor poder entregar una medalla a un lloretenc. I ressalta que, gràcies a la feina de persones com en Fusano, Catalunya ha aconseguit tenir un model esportiu exemplar. Tibau ha afegit que Lloret és un model d’èxit esportiu local.

L’entrega de la medalla es farà divendres i, entre els assistents, hi haurà l’alcalde de Lloret, Romà Codina.

spot_img

El + Vist