11.7 C
Lloret de Mar

Gabriel Nolla i Kabil Karunanithi participen a l’Olimpíada de Biologia de Catalunya

Cap dels dos alumnes del Rocagrossa va guanyar, però van rebre un diploma i diferents obsequis i, a més, estan molt contents de l’experiència.

En Gabriel i en Kabil a l'Olimpíada (Institut Rocagrossa)
En Gabriel i en Kabil a l'Olimpíada (Institut Rocagrossa)

Darreres Notícies

Gabriel Nolla i Kabil Karunanithi, alumnes de segon del Batxillerat  Científic a l’institut Rocagrossa, han participat a l’Olimpíada de Biologia de Catalunya d’aquest any. Es va dur a terme el 4 de febrer a la Universitat de Girona.

servicios profesionales jimenez

L’esdeveniment fomenta l’estudi i el coneixement de la ciència i és una experiència molt enriquidora per als participants, segons en Gabriel Nolla.

“L’experiència va ser molt enriquidora: vam fer un examen d’unes 50 preguntes i després vam fer un recorregut pels laboratoris que hi havia a la facultat de ciències”

Gabriel Nolla

El que va trobar més interessant en Gabriel va ser poder visitar els laboratoris de la universitat i també la presentació que se’ls va fer, en què un alumne que havia fet el màster a Escòcia va explicar-los el seu treball.

Cap dels dos alumnes lloretencs van guanyar, però van rebre un diploma i diferents obsequis i, a més, estan molt contents de l’experiència.

“Ni jo ni el Kabil vam guanyar cap premi, però ens van donar coses útils que podem fer servir, com una llibreta o un carpesà”

Gabriel Nolla

Aquesta és la 13a edició de l’Olimpíada de Biologia de Catalunya. La fase teòrica es va fer en cinc seus diferents, entre les quals la de Girona, i d’aquí en van sortir 20 finalistes, que van fer la prova pràctica ahir a Barcelona.

spot_img

El + Vist