18 C
Lloret de Mar

Els gegants Miss Ling i Es Nais i les cinc corals lloretenques participen a la Diada

Els geganters faran una cercavila a les onze pel carrer Sant Pere fins a la plaça de la Vila, on a tres quarts de dotze actuaran les corals dirigides per Manel Alsina.

Els gegants a la Diada del 2015
Els gegants a la Diada del 2015

Darreres Notícies

Miss Ling i Es Nais sortiran aquest diumenge per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. L’associació de gegants i capgrossos de Lloret ha programat una cercavila a les onze del matí pel carrer Sant Pere. Un membre de l’entitat, Joan Loredo, ha explicat que estan molt contents de poder col•laborar amb les activitats de l’11 de Setembre a Lloret.

servicios profesionales jimenez

A la plaça de la Vila es faran els actes institucionals de la Diada. Començaran a tres quarts de dotze del migdia amb l’actuació de les cinc corals d’adults que hi ha la vila. Una quarantena de persones cantaran cançons tradicionals catalanes dirigits per Manel Alsina.

Abans que acabin amb el cant dels Segadors, es farà l’ofrena floral de la mà de nou entitats de la vila, que dibuixaran una senyera de flors grogues i vermelles. La jornada acabarà amb el discurs de l’alcalde, Jaume Dulsat. A la tarda, sortiran els quatre autocars organitzats per l’ANC i ERC per anar a la concentració de Salt.

A més, recordem que durant tot el matí, més de 200 puntaires d’arreu de les comarques de Girona i de Barcelona faran una exhibició al passeig Verdaguer. La puntaira Rosa Clota està molt satisfeta amb la participació que hi ha prevista. Aquesta és la quinzena edició de la trobada de puntaires a Lloret de Mar per la Diada Nacional de Catalunya.

Des de la ràdio, com cada any, oferirem una programació especial amb connexions des de les deu del matí per explicar com es desenvolupa la jornada.

spot_img

El + Vist