13.7 C
Blanes
Portada del disc de Gertrudis

Gertrudis, Los 80 Principales i artistes locals, a les barraques d’aquest divendres

Els concerts començaran a les 21 hores, a la plaça Germinal Ros.

Portada del disc de Gertrudis

Darreres Notícies

Gertrudis actuarà demà a la nit a les barraques de Festa Major. De fet, la banda de la Garriga tancarà la seva gira aquí Lloret.

Gertrudis, que es va començar a donar a conèixer a principis dels 2000 amb el seu primer disc, Teta, oferirà les seves cançons de l’últim disc, Abans que s’acabi el món, però també algunes de les més conegudes del grup, tal com apunta el cantant, Xavi Ciurans, que té ganes de fer cantar i ballar el públic

“Hem preparat un directe súper enèrgic i molt especial, en què presentarem el nostre últim disc, però també hi haurà cançons de tota la vida”

Xavi Ciurans

El cantant recorda que el grup va néixer fa més de vint anys sense cap pretensió concreta, sinó que va ser arran de l’avorriment dels seus integrants.

“Gertrudis neix amb la necessitat de fer festa, tenir un espai de trobada, neix de l’avorriment, perquè no sabíem què fer i el que ens agradava era fer música”

Xavi Ciurans

Xavi Ciurans està convençut que tothom passarà una bona estona movent el cos i desconnectant de la quotidianitat del dia a dia. Aquesta és, de fet, la raó de ser de Gertrudis. Un concert, per tant, idoni per celebrar la Festa Major.

“La nostra música la definiria com un element essencial per passar-s’ho bé: ens agrada comunicar, però també ens agrada fer ballar”

Xavi Ciurans

Gertrudis actuarà aquest divendres a les barraques de la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. Els teloners seran diferents artistes locals: Razas de noche, Fernandorellana, i Encito Poblete – Hortensia.

La nit la tancarà la banda de tribut de Los 80 Principales, que farà un repàs pels principals èxits d’aquella època, tal com explica el cantant del grup, Dani Escamilla.

“Serà un concert molt enèrgic, amb cançons mítiques dels 80, nacionals i internacionals”

Dani Escamilla

Tot plegat, demà a la nit, a partir de les nou, a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist