5 C
Lloret de Mar
Alumnes de l'escola Àngels Alemany, en una activitat al Turó Rodó, dies enrere.

Gimcana fotogràfica per a tota la família al Turó Rodó

Una activitat lúdica i divertida per conèixer el passat iber de Lloret de Mar, de cara als dies festius de Setmana Santa.

Alumnes de l'escola Àngels Alemany, en una activitat al Turó Rodó, dies enrere.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Aquest divendres comença una nova activitat familiar a Lloret de Mar. Es tracta d’una gimcana fotogràfica al poblat ibèric del Turó Rodó. El taller s’adreça a famílies amb infants a partir de sis anys, amb l’objectiu de passar una estona agradable i conèixer part del patrimoni històric de la vila.

L’activitat, que es durà a terme aquest divendres, dissabte i diumenge, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, ja s’ha dut a terme en altres ocasions, amb bona demanda i acceptació entre les famílies. Per participar, cal portar una càmera o un mòbil per fer les fotografies.

Cartell de la gimcana fotogràfica del Turó Rodó.
Cartell de la gimcana fotogràfica del Turó Rodó.

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, destaca que hi haurà premis per a les famílies que completin la prova. La finalitat és que “s’ho passin bé i descobreixin el patrimoni lloretenc“.

La gimcana començarà a les cinc de la tarda, els tres dies. Les places són limitades. Es poden adquirir les entrades anticipades a través del Museu del Mar o al web lloretdemar.org.

Els mateixos dies, a les 11 del matí, es podrà gaudir també de la Ruta Indiana, en una visita guiada al centre històric de Lloret i a la casa-museu Can Font.

Els retrats restaurats (Ajuntament de Lloret de Mar)
Els retrats restaurats (Ajuntament de Lloret de Mar)

Can Font acaba d’incorporar dos retrats restaurats dels Rissech, una nissaga lloretenca vinculada a la navegació amb Amèrica. Per a aquesta activitat, les places també són limitades i cal reserva prèvia.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.