5.7 C
Lloret de Mar
Alumnes de l'escola Àngels Alemany, en una activitat al Turó Rodó, dies enrere.

Gimcana fotogràfica per a tota la família al Turó Rodó

Una activitat lúdica i divertida per conèixer el passat iber de Lloret de Mar, de cara als dies festius de Setmana Santa.

Alumnes de l'escola Àngels Alemany, en una activitat al Turó Rodó, dies enrere.

Darreres Notícies

Aquest divendres comença una nova activitat familiar a Lloret de Mar. Es tracta d’una gimcana fotogràfica al poblat ibèric del Turó Rodó. El taller s’adreça a famílies amb infants a partir de sis anys, amb l’objectiu de passar una estona agradable i conèixer part del patrimoni històric de la vila.

L’activitat, que es durà a terme aquest divendres, dissabte i diumenge, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, ja s’ha dut a terme en altres ocasions, amb bona demanda i acceptació entre les famílies. Per participar, cal portar una càmera o un mòbil per fer les fotografies.

Cartell de la gimcana fotogràfica del Turó Rodó.
Cartell de la gimcana fotogràfica del Turó Rodó.

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, destaca que hi haurà premis per a les famílies que completin la prova. La finalitat és que “s’ho passin bé i descobreixin el patrimoni lloretenc“.

La gimcana començarà a les cinc de la tarda, els tres dies. Les places són limitades. Es poden adquirir les entrades anticipades a través del Museu del Mar o al web lloretdemar.org.

Els mateixos dies, a les 11 del matí, es podrà gaudir també de la Ruta Indiana, en una visita guiada al centre històric de Lloret i a la casa-museu Can Font.

Els retrats restaurats (Ajuntament de Lloret de Mar)
Els retrats restaurats (Ajuntament de Lloret de Mar)

Can Font acaba d’incorporar dos retrats restaurats dels Rissech, una nissaga lloretenca vinculada a la navegació amb Amèrica. Per a aquesta activitat, les places també són limitades i cal reserva prèvia.

spot_img

El + Vist