13 C
Lloret de Mar

‘Gordon i Paddy’ és la projecció d’aquest diumenge en el cicle El petit Adler

El Cineclub Adler projectada la pel·lícula aquest diumenge, a les 12 hores, al Teatre de Lloret. Es recomana a partir dels 5 anys i el preu és de 3 euros.

Una escena de 'Gordon i Paddy'
Una escena de 'Gordon i Paddy'

Darreres Notícies

El Cineclub Adler ofereix una sessió d’El petit Adler aquest diumenge al migdia. Per aquesta ocasió, ha escollit la pel·lícula sueca Gordon i Paddy. La directora és la coreana Linda Hambäck, que s’ha basat en una obra del guardonat escriptor infantil i juvenil Ulf Nilsson amb il·lustracions de Gitte Spee.

Joan Moret remarca que és una pel·lícula que s’adreça a un públic familiar. Per tant, agradarà tant als petits com als adults que els acompanyin i, a més, permetrà reflexionar sobre diferents temes.

El film ens presenta en Gordon, el cap de policia del bosc, que està a punt de retirar-se i ha de resoldre el seu últim cas: el misteri dels glans desapareguts. Necessitarà un nou assistent: la Paddy, una ratolineta molt intel·ligent. Un argument que serveix d’excusa per parlar sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i, especialment, la importància de combatre els prejudicis. A més, ofereix picades d’ullet a les històries criminals nòrdiques.

La sessió d’El petit Adler amb Gordon i Paddy, projectada en català, es farà aquest diumenge, a les dotze del migdia, al Teatre de Lloret. Es recomana a partir dels 5 anys i el preu és de 3 euros.

spot_img

El + Vist