18 C
Lloret de Mar

Un grup de lloretencs participa aquest dissabte a la cursa solidària Oncobike

El repte és recórrer, fent relleus, un total de 200 km amb un màxim de 15 hores.

Els membres de l'equip
Els membres de l'equip

Darreres Notícies

Lloret Oncobike Team és el nom del grup de lloretencs que participen, aquest dissabte, a la cursa que organitza la Fundació Oncolliga de Girona a Sant Gregori. El repte és recórrer, fent relleus, un total de 200 km amb un màxim de 15 hores.

servicios profesionales jimenez

La cursa, anomenada també Oncobike, es va estrenar la temporada passada i el lloretenc David Artau hi va participar amb molt bones sensacions. Per això va decidir formar un grup amb altres lloretencs.

A banda d’en David Artau, el grup està format per en Xavier Font, en Genís Gisbert, en Xavier Tibau, en Joan Portés, en Jordi Mateu, en Josep Fàbregas i en Danny Mordoh. Tots estan acostumats a fer llargs recorreguts amb bicicleta, però per a aquesta prova ha estat important anar a fer un reconeixement dels trams.

Hi participen més d’una cinquantena d’equips formats per sis ciclistes cadascun. A més, cada equip fa un donatiu de mínim 500 euros que es destinen a la Fundació Oncolliga i serviran per finançar millores als habitatges situats al costat de l’hospital Trueta. La finalitat és posar aquests pisos a disposició dels familiars de malalts de càncer que necessitin una llarga hospitalització.

spot_img

El + Vist