29.1 C
Lloret de Mar

Guillem Franch és l’alumne de Lloret de Mar que treu la millor nota de selectivitat: un 9,5

Marta Quellos i Fran Saez obtenen les qualificacions més elevades del Coll i Rodès i Rocagrossa.

Darreres Notícies

Guillem Franch, de la Immaculada Concepció, és l’estudiant de Lloret amb millor nota a la Selectivitat. Ha obtingut un 9,5, seguint la branca del batxillerat social. Pel que fa a la resta de centres, Marta Quellos ha aconseguit la nota més alta de l’Institut Coll i Rodés, amb un 9,3, en la modalitat humanística. Pel que fa a l’Institut Rocagrossa, la millor nota ha estat per Fran Sáez, amb un 8, en estudis científics.

Tots tres es mostren “molt contents” d’haver aconseguit una nota tan elevada. En Guillem Franch, que diu que no s’esperava treure un 9,5, vol estudiar la carrera ”international business”, tota en anglès.

La Marta Quellos, que farà un doble grau de traducció i filologia anglesa, assenyala la dificultat de jugar-s’ho tot en un sol examen. En Fran Sáez, que estudiarà biotecnologia, opina que la selectivitat afegeix “molta pressió”.

La nota més alta de la Selectivitat a Catalunya aquest any ha estat un 9,9. L’ha aconseguida Eduard Garrabou, de Cervera. Aquest any s’ha trencat la tendència dels últims cursos i els nois han aconseguit les màximes notes, tot i que entre els que han superat el 9 hi ha una gran majoria femenina. Els 700 estudiants de Catalunya que han tret entre el 9 i el 10 a la selectivitat, entre els quals hi ha els lloretencs Guillem Franch i Marta Quellos, rebran una distinció de la Generalitat. Serà el 19 de juliol, a l’Auditori de Barcelona.

spot_img

El + Vist