19.2 C
Lloret de Mar
Guillem Ruiz a Tarragona, amb Jordi Pujolar

Guillem Ruiz és un dels 20 millors d’Espanya en la prova dels 100 metres braça

Per la seva banda, David Pujol i Lara Pazos han guanyat la 34a travessia del Club Natació Lloret.

Guillem Ruiz a Tarragona, amb Jordi Pujolar

Darreres Notícies

Guillem Ruiz ha aconseguit el vintè lloc en el Campionat d’Espanya Aleví, en la prova dels 100 metres braça. La competició s’ha disputat aquest cap de setmana a Tarragona.

L’esportista, del Club Natació Lloret, va plantejar la cursa de manera valenta i això li va permetre millorar posicions, tal com ha explicat l’entrenador, Joan Parra, que valora de manera molt positiva que un dels seus nedadors estigui entre els 20 millors de l’Estat espanyol en la modalitat dels 100 metres braça.

Aquesta serà l’última setmana d’entrenaments per en Guillem Ruiz, abans de l’aturada per vacances. Les competicions d’aquest curs ja s’han acabat.

La d’aquest cap de setmana passat no era l’única cita destacada pel Club Natació Lloret. Recordem que també han organitzat la tradicional Travessia, que ha arribat a la 34a edició. La prova va comptar amb 302 participants, 225 en la distància de 1.500 metres i 77 en la de 500. Va ser una jornada amb la mar moguda, però aquest fet no va impedir el transcurs de l’esdeveniment.

La sortida de la modalitat de 1.500 metres (Club Natació Lloret)

El guanyador de la distància de 1.500 metres va ser el lloretenc David Pujol, del Club Natació Vilafranca, amb un temps de 22 minuts i 58 segons. En dones, triomf per Lara Pazos, del Club Natació Olot, amb una marca de 23 minuts i 55 segons.

El podi dels 1.500 metres (Club Natació Lloret)

Pel que fa a la prova de 500 metres, la primera classificada va ser la russa Anna Oliger, amb 7 minuts i 48 segons, seguida d’Isak Fernández, a 5 segons de distància.

El podi dels 500 metres (Club Natació Lloret)

Per a l’entitat, ha estat una bona edició i asseguren que els participants s’ho van passar d’allò més bé nedant en aigües obertes.

A banda dels guanyadors, cal destacar que es van donar dos premis als nedadors locals Jaume Pardo i Kinga Kosowska, tots dos del Club Natació Lloret. Entre totes les categories, es van repartir una seixantena de copes.

spot_img

El + Vist