20.1 C
Lloret de Mar
Hotel Guitart Central Park Aqua Resort (Central de Reservas)

Guitart Hotels impulsa la campanya ‘Multipliquem-nos contra el càncer de mama’

Tots els hotels de la cadena recullen donatius dels clients i els multipliquen per dos en benefici de l’Institut Català d’Oncologia i l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Hotel Guitart Central Park Aqua Resort (Central de Reservas)

Darreres Notícies

La cadena Guitart Hotels ha impulsat una campanya solidària per recaptar diners per a la investigació del càncer de mama.

Amb el lema Multipliquem-nos contra el càncer de mama, els hotels de la cadena recullen donatius dels clients i els multipliquen per dos en benefici de l’Institut Català d’Oncologia i l’Associació Espanyola Contra el Càncer. La directora de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, remarca que la campanya encaixa amb la seva filosofia solidària.

“La solidaritat és l’ADN de Guitart Hotels i, en commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, vam pensar com podíem aportar el nostre granet de sorra”

Cristina Cabañas

És la primera vegada que s’impulsa la campanya, que s’allarga fins al 31 de desembre.

A més, des de la Fundació Climent Guitart ja s’està preparant una nova edició del Sopar de Dones Solidàries, que s’organitza cada any, també per recaptar diners per la lluita contra el càncer de mama.

Aquesta serà la 14a edició, després que l’any passat s’hagués de suspendre per la situació de pandèmia. Cristina Cabañas, que és presidenta de la fundació, assegura que hi ha moltes ganes perquè és un sopar que agrada molt.

“És un sopar que té un èxit aclaparador, sempre tenim la sort que ens acompanyin dones que dins dels seus àmbits han destacat o destaquen i esperem que sigui una vetllada de retrobament”

Cristina Cabañas

El sopar es farà dijous 2 de desembre i ja estan gairebé plenes totes les places. Si alguna dona hi vol assistir, pot inscriure’s contactant amb la secció local de l’Associació Contra el Càncer o bé amb la Fundació Climent Guitart.

El sopar es farà amb un aforament limitat i amb totes les mesures sanitàries necessàries, entre les quals la necessitat de presentar el passaport Covid o de fer-se un test d’antígens allà mateix.

spot_img

El + Vist