10.2 C
Lloret de Mar

Head Injury edita una nova cançó 9 anys després

La banda ha presentat aquest estiu el tema 'Más grandes', coincidint amb el seu 25è aniversari. Una cançó creada virtualment durant el confinament.

Head Injury
Head Injury

Darreres Notícies

Más grandes és la nova cançó dels Head Injury. La banda lloretenca, d’estil grunge metal, l’ha presentat aquest estiu, amb motiu del 25è aniversari de l’agrupació.

Feia nou anys que la banda estava inactiva i, gràcies al confinament, s’ha tornat a posar en marxa. Tot i així, ho ha fet de manera virtual, ja que els seus membres encara no s’han retrobat presencialment.

Així doncs, tal com explica un dels membres, Albert Vinyals, van enregistrat el nou tema durant el confinament, cadascú des de casa seva.

La nova cançó, titulada Más grandes, parla sobre la innocència de l’adolescència, quan ens pensem que ens menjarem el món algun dia.

Head Injury va començar a fer les seves passes l’any 1995. Al llarg de la seva trajectòria, van gravar i autoeditar quatre discos: Over the Sunset (1997), 4L (2001), Despierta (2004) i Renacer (2009). Actualment, la banda està formada per Toni Farrés, a la veu; Albert Vinyals, a la guitarra i veus; Josep Gibert, al baix; Robert Garcia, a la guitarra; i Patrick Möls, a la bateria. Segons Albert Vinyal, l’essència és la de sempre.

De moment, el grup seguirà treballant de manera virtual i, a banda d’haver editat aquest tema, ja prepara noves peces, que anirà publicant a les seves plataformes digitals. Més endavant, però, espera poder tornar als escenaris.

spot_img

El + Vist