5 C
Lloret de Mar
Cartell de Head Injury

Head Injury penja la seva música a les plataformes digitals coincidint amb el 25è aniversari del grup

Tot i que van deixar de tocar el 2010, asseguren que tenen en ment tornar als escenaris algun dia. De moment, se'ls pot escoltar per Spotify i I-tunes.

Cartell de Head Injury

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Coincidint amb el seu 25è aniversari com a banda, Head Injury ha penjat la seva música a les diferents plataformes digitals. Així doncs, a partir d’ara se’ls pot escoltar a Spotify o I-tunes i també es poden seleccionar les seves cançons per penjar vídeos a Instagram o Tik-Tok.

Actualment, el grup no està actiu. De fet, va estar-ho entre el 1995 i el 2010. Però per commemorar els 25 anys de la seva creació, han cregut que és un molt bon moment per tornar a activar-se, tal com explica Toni Injury.

De fet, Toni Injury defineix la banda com un grup d’amics que tenia ganes de passar-ho bé fent música i en tot aquest temps han seguit mantenint el contacte. Fins i tot assegura que tenen en ment tornar als escenaris algun dia.

Recordem que Head Injury ofereix una música eclèctica, basada sobretot en el grunge i el metal.

A banda de penjar la seva música perquè tothom els pugui escoltar quan vulgui, el grup també ha creat un perfil a Instagram (@headinjuryband) i anuncia sorpreses aviat.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.