17.8 C
Lloret de Mar

Head Injury penja la seva música a les plataformes digitals coincidint amb el 25è aniversari del grup

Tot i que van deixar de tocar el 2010, asseguren que tenen en ment tornar als escenaris algun dia. De moment, se'ls pot escoltar per Spotify i I-tunes.

Cartell de Head Injury
Cartell de Head Injury

Darreres Notícies

Coincidint amb el seu 25è aniversari com a banda, Head Injury ha penjat la seva música a les diferents plataformes digitals. Així doncs, a partir d’ara se’ls pot escoltar a Spotify o I-tunes i també es poden seleccionar les seves cançons per penjar vídeos a Instagram o Tik-Tok.

servicios profesionales jimenez

Actualment, el grup no està actiu. De fet, va estar-ho entre el 1995 i el 2010. Però per commemorar els 25 anys de la seva creació, han cregut que és un molt bon moment per tornar a activar-se, tal com explica Toni Injury.

De fet, Toni Injury defineix la banda com un grup d’amics que tenia ganes de passar-ho bé fent música i en tot aquest temps han seguit mantenint el contacte. Fins i tot assegura que tenen en ment tornar als escenaris algun dia.

Recordem que Head Injury ofereix una música eclèctica, basada sobretot en el grunge i el metal.

A banda de penjar la seva música perquè tothom els pugui escoltar quan vulgui, el grup també ha creat un perfil a Instagram (@headinjuryband) i anuncia sorpreses aviat.

spot_img

El + Vist