6.7 C
Lloret de Mar
La Flama de Farners, a l'aniversari del Casal de la Gent Gran

Homenatge a la desapareguda Maria Eulàlia Pou Marlès, a les sardanes d’aquest dissabte

L'audició anirà a càrrec de la cobla La Flama de Farners (22h, plaça Vila).

La Flama de Farners, a l'aniversari del Casal de la Gent Gran

Darreres Notícies

Nova visita de la Flama de Farners a Lloret de Mar, aquest dissabte a la nit. La cobla és la convidada a una nova sessió de la 92a temporada de “Sardanes a la Fresca”.

Com sempre, el concert comptarà amb dues parts. La primera tindrà dues peces per escoltar: “Ripoll, vila comtal”, d’Honorat Vilamanyà; i “Plenitud”, de F. Martínez Comín. Després, hi haurà cinc sardanes de ball: “Com la neu blanca”, de Josep Cassú; “El pati de l’os”, de Jordi Feliu; “Lali”, de Ricard Viladesau –de qui enguany es celebren els 100 anys del seu naixement- ;“Mediterràniament”, de Lluís Alcalà; i “Vila de Navarcles”, de Francesc Mas Ros.

En concret, la sardana “Lali”, del mestre Viladesau, serà especial. Estarà dedicada a la lloretenca Maria Eulàlia Pou Marlés, que va morir el passat mes de febrer.

Lluís Colls, membre de la cobla, explica que l’agrupació és habitual en aplecs i celebracions de Lloret. Apunta que “el públic és agraït, i els turistes estan molt atents“. De fet, aquesta serà la segona vegada que actuaran en el cicle ‘Sardanes a la Fresca’ d’aquest estiu.

L’audició, a càrrec de la Flama de Farners, és aquest dissabte, a les 22 hores, a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist