8.3 C
Lloret de Mar

Iaia!, amb Montserrat Carulla, es podrà veure aquest dissabte a Lloret

Les entrades costen divuit euros i, com sempre, es poden comprar al Museu del Mar, al Puntet o al web del teatre.

Els actors de Iaia!
Els actors de Iaia!

Darreres Notícies

Montserrat Carulla arriba aquest dissabte al teatre de Lloret acompanyada del seu nét, tant a la vida real com a la ficció, per representar Iaia! A la ràdio hem parlat amb l’actriu, que ha explicat que el seu personatge és una àvia que no pot evitar ficar-se en la vida del seu nét, que viu amb ella.

A Iaia! tot queda en família, perquè, com hem dit, el nét de l’obra és el nét de la protagonista a la vida real, però, a més, el director és el fill de Montserrat Carulla. L’actriu explica que li encanta que tota la família treballi en el món del teatre, tot i que reconeix que quan està en un escenari se n’oblida.

I per si això fos poc, encara hi ha un altre aspecte a comentar de la família. Roger Peña es va inspirar en la mare de Montserrat Carulla, és a dir, en la seva àvia, per crear el personatge de la Iaia!

Als seus 84 anys, l’obra Iaia! és el comiat de Montserrat Carulla en el món de la interpretació. Tot i que pugui semblar el contrari, assegura que no li va costar prendre aquesta decisió.

Iaia! es podrà veure a Lloret aquest dissabte, a les nou del vespre, al teatre municipal, amb Montserrat Carulla, Aleix Peña i Arantxa Jiménez. Roger Peña assegura que és un repartiment de luxe i que l’obra farà riure el públic, però també el farà pensar.

Les entrades costen divuit euros i, com sempre, es poden comprar al Museu del Mar, al Puntet o al web del teatre.

spot_img

El + Vist