16.5 C
Lloret de Mar
Accident on van perdre la vida quatre persones, al juliol

ICV – EUiA presenta una moció per reclamar a la Generalitat millores de seguretat a la C-63

Es debatrà en el ple d'aquesta tarda (18 hores), on ICV - EUiA també presenta una moció amb ELLSSP per revitalitzar el mercat municipal diari.

Accident on van perdre la vida quatre persones, al juliol

Darreres Notícies

ICV – EUiA vol que l’Ajuntament demani a la Generalitat que faci millores a la carretera C-63, que uneix Lloret amb Vidreres.

Accident del 2017 amb tres ferits greus

La coalició considera que cal iniciar diferents accions per garantir la seguretat dels usuaris perquè, segons assenyalen, és una via amb un alt risc d’accidents, especialment a causa de les entrades i sortides a les urbanitzacions. Algunes de les propostes, segons el regidor Miguel Gracia, són crear carrils d’incorporació i fer passos elevats o subterranis per creuar la carretera. ICV – EUiA apunta que qualsevol solució ha d’anar destinada a evitar els accidents i reduir la velocitat.

La proposta es presentarà en forma de moció al ple ordinari d’aquesta tarda, on també presentarà una moció conjunta amb ELLSSP per demanar que s’iniciïn, com més aviat millor, els tràmits per adjudicar les parades del mercat diari municipal i així intentar dinamitzar l’espai. Miguel Gracia creu que la situació dels paradistes del mercat és molt precària. A banda de demanar que es concedeixin les parades que ara estan tancades, la coalició farà altres propostes al ple d’aquesta tarda. La coalició defensa que el Mercat Municipal no s’ha de privatitzar i que cal fer un concurs públic per revitalitzar-lo.

En el ple municipal, que compta amb 10 punts en l’ordre del dia, també es porta a aprovació inicial l’ordenança de circulació de vianants i vehicles, que ha de regular el pas dels patinets elèctrics. A més, hi ha dos punts sobre urbanisme i una modificació de crèdit, com és habitual en acabar l’any.

La sessió comença, com sempre, a les sis de la tarda i la podreu seguir en directe a través de la ràdio.

spot_img

El + Vist