14.9 C
Lloret de Mar

Ignasi Gironès, campió del Circuit Gironí de Cros en categoria Màster A

Pel que fa a la categoria Màster B, els dos primers classificats també han estat corredors del Lloret – La Selva: Joan Bernat i Pere Boadas.

Ignasi Gironès, Joan Bernat i Pere Boadas (Club Atletisme Lloret -La Selva)
Ignasi Gironès, Joan Bernat i Pere Boadas (Club Atletisme Lloret -La Selva)

Darreres Notícies

Ignasi Gironès, del Club Atletisme Lloret – La Selva, s’ha proclamat campió del Circuit Gironí de Cros, en la categoria Màster A.

servicios profesionales jimenez

El corredor lloretenc ha estat qui més punts ha obtingut al llarg de la competició, un total de 117. Ho valora de manera positiva i assegura que la feina que es fa des de l’entitat és molt bona.

“Ha estat un final de temporada molt bo, veníem de fer la temporada de swimrun i com a final hem fet la Lliga de Girona i ha estat una sorpresa, perquè els tres hem fet podi”

Ignasi Gironès
Ignasi Gironès al podi (CA Lloret - La Selva)
Ignasi Gironès al podi (CA Lloret – La Selva)

Pel que fa a la categoria Màster B, els primers classificats també han estat corredors del Lloret – La Selva: Joan Bernat, primer amb 109 punts, i Pere Boadas, segon amb 104 punts.

Aquest diumenge es va disputar l’última prova del circuit, el 36è Cros de Caldes de Malavella, tot i que no era puntuable per a la classificació final. De nou, la cursa va comptar amb representació lloretenca al podi de la categoria Màster B, amb un segon lloc per a Joan Bernat, amb 19 minuts i 21 segons, i una tercera posició per a Pere Boadas, amb 19 minuts i 23 segons.

A prop, es va quedar un altre corredor del Lloret – La Selva, Jaume Moreno. El guanyador del cros va ser Òscar Carrasco, amb un temps de 18 minuts i 37 segons.

spot_img

El + Vist