15.4 C
Blanes
Carlos Martínez, Jordi Balsells, Pablo Machín i Jordi Guerrero

Il·lusió per a la nova etapa de Jordi Balcells al costat de Pablo Machín a l’RCD Espanyol

La seva tasca és que els jugadors estiguin en plena forma per afrontar les tres competicions que jugarà l'equip: la Lliga, l'Europa League i la Copa del Rei.

Carlos Martínez, Jordi Balsells, Pablo Machín i Jordi Guerrero

Darreres Notícies

Pablo Machín ha estat presentat com a nou tècnic de l’Espanyol i, amb ell, hi haurà el lloretenc Jordi Balcells, que farà les funcions de preparador físic. L’entrenador sorià, en la primera roda de premsa com a màxim responsable de la primera plantilla blanc-i-blava, s’ha mostrat il·lusionat amb aquesta nova etapa.

Machín ha explicat que coneix la plantilla i que creu que està capacitada per fer una bona temporada. En l’atenció als mitjans de comunicació, després de la presentació, el tècnic ha agraït la confiança de la directiva de l’Espanyol i ha anunciat l’equip de treball que l’acompanyarà, en el qual hi ha Jordi Balcells.

Balcells a l’esquerre de tot, ahir a la visita a l’RCDE Stadium

L’Espanyol és ara mateix el penúltim classificat, amb només 5 punts dels 24 que s’han disputat. Pablo Machín assegura que treballarà amb il·lusió i responsabilitat per redreçar la situació i deixar l’Espanyol, un club que qualifica d’històric, en el lloc que es mereix.

Si per Machín és una responsabilitat i un repte, també ho és per Jordi Balcells, que serà l’encarregat de la preparació física. La seva principal tasca és que els jugadors presentin un estat òptim de forma per afrontar les tres competicions que jugarà l’equip aquesta temporada: la Lliga, l’Europa League i la Copa del Rei.

El lloretenc viurà una nova experiència professional a la primera divisió, a prop de casa, després de passar pel Sevilla, el curs anterior. Abans, va passar pel Girona, on va treballar en diferents categories durant catorze anys, sis dels quals van ser amb el primer equip, l’últim a Primera Divisió.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist