Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
Carlos Martínez, Jordi Balsells, Pablo Machín i Jordi Guerrero

Il·lusió per a la nova etapa de Jordi Balcells al costat de Pablo Machín a l’RCD Espanyol

La seva tasca és que els jugadors estiguin en plena forma per afrontar les tres competicions que jugarà l'equip: la Lliga, l'Europa League i la Copa del Rei.

Carlos Martínez, Jordi Balsells, Pablo Machín i Jordi Guerrero

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Pablo Machín ha estat presentat com a nou tècnic de l’Espanyol i, amb ell, hi haurà el lloretenc Jordi Balcells, que farà les funcions de preparador físic. L’entrenador sorià, en la primera roda de premsa com a màxim responsable de la primera plantilla blanc-i-blava, s’ha mostrat il·lusionat amb aquesta nova etapa.

Machín ha explicat que coneix la plantilla i que creu que està capacitada per fer una bona temporada. En l’atenció als mitjans de comunicació, després de la presentació, el tècnic ha agraït la confiança de la directiva de l’Espanyol i ha anunciat l’equip de treball que l’acompanyarà, en el qual hi ha Jordi Balcells.

Balcells a l’esquerre de tot, ahir a la visita a l’RCDE Stadium

L’Espanyol és ara mateix el penúltim classificat, amb només 5 punts dels 24 que s’han disputat. Pablo Machín assegura que treballarà amb il·lusió i responsabilitat per redreçar la situació i deixar l’Espanyol, un club que qualifica d’històric, en el lloc que es mereix.

Si per Machín és una responsabilitat i un repte, també ho és per Jordi Balcells, que serà l’encarregat de la preparació física. La seva principal tasca és que els jugadors presentin un estat òptim de forma per afrontar les tres competicions que jugarà l’equip aquesta temporada: la Lliga, l’Europa League i la Copa del Rei.

El lloretenc viurà una nova experiència professional a la primera divisió, a prop de casa, després de passar pel Sevilla, el curs anterior. Abans, va passar pel Girona, on va treballar en diferents categories durant catorze anys, sis dels quals van ser amb el primer equip, l’últim a Primera Divisió.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.