13.8 C
Lloret de Mar

Impressió 3D i sardanes, novetats dels cursos del centre cívic del Rieral

En total, hi ha 14 propostes variades i les inscripcions s'obriran dilluns 12, en línia i dilluns 19, presencialment.

El curs d'impressió 3D per a joves (Ajuntament de Lloret de Mar)
El curs d'impressió 3D per a joves (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Un taller d’impressió en 3D i la recuperació del curs de sardanes són les principals novetats al centre cívic del Rieral. L’equipament ha presentat un total de 14 propostes variades per aquesta tardor.

servicios profesionales jimenez

La regidora dels centres cívics, Lara Torres, explica que, més enllà de les novetats, hi ha les propostes que mai no fallen, com els amigurumis, el patchwork, les puntes de coixí o la pintura a l’oli, així com els idiomes i la informàtica.

“Com a novetats, hem apostat per les noves tecnologies amb un curs d’impressió 3D i també recuperem el curs de sardanes”

Lara Torres

La regidora considera que és molt important impulsar aquests cursos des del centre cívic per fomentar la cohesió social.

“Cohesionen socialment, aquests cursos fan que la gent conegui altra gent del municipi, fa tenir la ment desperta i, a més a més, fa que adquireixis coneixements de diferents matèries”

Lara Torres

Dilluns que ve, 12 de setembre, s’obre el període d’inscripcions en línia, en què es posen a disposició el 80% de les places. La resta, s’oferiran de manera presencial a partir del dilluns següent, dia 19, al mateix centre cívic del Rieral.

Tota la informació es pot consultar en un llibret repartit a les dependències municipals o bé al portal web de l’Ajuntament. El llibret inclou també la informació de totes les activitats que es duen a terme en els diferents centres cívics del municipi.

spot_img

El + Vist