14.3 C
Blanes
L'Olga (esquerre) i l'Oxana, als estudis de la ràdio

In Lloret, l’associació que ajuda a integrar-se a persones vingudes de Rússia i rodalies

Per exemple, els ajuden a aprendre català o els ofereixen assessorament de tipus jurídic per poder obrir un nou negoci o bé fer diferents tràmits. A més, compten amb un psicòleg infantil.

L'Olga (esquerre) i l'Oxana, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

In Lloret és el nom d’una associació que ajuda a integrar-se a persones vingudes de Rússia i els països del voltant. La intenció és oferir diferents eines de suport per fer més fàcil el dia a dia d’aquesta gent. L’entitat es va crear l’abril del 2017. Una de les fundadores és l’Olga.

Les responsables d’In Lloret amb l’alcalde

Per exemple, els ajuden a aprendre català o els ofereixen assessorament de tipus jurídic per poder obrir un nou negoci o bé fer diferents tràmits. A més, compten amb un psicòleg infantil, per afavorir la relació i adaptació dels menors acabats d’arribar a les escoles.

Tant l’Olga com una altra de les representants de l’entitat, l’Oxana, asseguren que hi ha molts russos que volen integrar-se. Per això impulsaran diferents activitats que afavoreixin aquesta integració. Per exemple, el 23 de novembre organitzaran un intercanvi entre russos i catalans.

Fins ara, In Lloret ha donat servei a més de 5.000 persones (inclosos turistes) i compta amb uns 300 socis, que paguen una quota de vint euros l’any. Els interessats en rebre aquest suport s’han d’adreçar a la seva pàgina web o bé directament al centre, situat al carrer Rio de la Plata número 30, al barri de Fenals. Cal afegir que a Lloret hi ha unes 3.500 persones de parla russa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist