Diumenge, 28 febrer 2021
13.6 C
Lloret de Mar
L'Olga (esquerre) i l'Oxana, als estudis de la ràdio

In Lloret, l’associació que ajuda a integrar-se a persones vingudes de Rússia i rodalies

Per exemple, els ajuden a aprendre català o els ofereixen assessorament de tipus jurídic per poder obrir un nou negoci o bé fer diferents tràmits. A més, compten amb un psicòleg infantil.

L'Olga (esquerre) i l'Oxana, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

In Lloret és el nom d’una associació que ajuda a integrar-se a persones vingudes de Rússia i els països del voltant. La intenció és oferir diferents eines de suport per fer més fàcil el dia a dia d’aquesta gent. L’entitat es va crear l’abril del 2017. Una de les fundadores és l’Olga.

Les responsables d’In Lloret amb l’alcalde

Per exemple, els ajuden a aprendre català o els ofereixen assessorament de tipus jurídic per poder obrir un nou negoci o bé fer diferents tràmits. A més, compten amb un psicòleg infantil, per afavorir la relació i adaptació dels menors acabats d’arribar a les escoles.

Tant l’Olga com una altra de les representants de l’entitat, l’Oxana, asseguren que hi ha molts russos que volen integrar-se. Per això impulsaran diferents activitats que afavoreixin aquesta integració. Per exemple, el 23 de novembre organitzaran un intercanvi entre russos i catalans.

Fins ara, In Lloret ha donat servei a més de 5.000 persones (inclosos turistes) i compta amb uns 300 socis, que paguen una quota de vint euros l’any. Els interessats en rebre aquest suport s’han d’adreçar a la seva pàgina web o bé directament al centre, situat al carrer Rio de la Plata número 30, al barri de Fenals. Cal afegir que a Lloret hi ha unes 3.500 persones de parla russa.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.