20.1 C
Lloret de Mar
Una escena d'Infanticida (El Periódico)

‘Infanticida’ arriba al Teatre en la commemoració del 8M a Lloret

És una adaptació moderna de Marc Rosich amb composició musical de Clara Peya, protagonitzada per Neus Pàmies i dirigida per Marc Alegret. Es podrà veure aquest divendres, a les 20 hores.

Una escena d'Infanticida (El Periódico)

Darreres Notícies

Infanticida arriba aquest divendres al Teatre de Lloret. L’espectacle s’inclou en els actes de commemoració del 8M, Dia de les Dones.

Infanticida, protagonitzada per Neus Pàmies, és una adaptació musical en format d’òpera electrònica de l’obra de Caterina Albert. Una obra de teatre en què l’escriptora va trencar amb un mite irreductible fins al moment: l’instint maternal.

L’adaptació i dramatúrgia ha anat a càrrec de Marc Rosich, mentre que la composició musical ha estat obra de Clara Peya.

“La música electrònica i una escenificació que dona molt la volta al text fa xocar aquest text amb un llenguatge arcaic i un dring rústec amb una cosa totalment contemporània”

Neus Pàmies

A més, també aporta un toc modernitzador l’aposta del director escènic, Marc Angelet. Mentre que a l’obra original, la protagonista ja porta tres anys a la presó i ha explicat els fets moltes vegades, en aquesta ocasió és la primera vegada que ho explica perquè acaba de passar.

“Això li dona un component de cruesa més fort, perquè fins i tot juguem que a estones ella és conscient per primera vegada d’allò que està dient”

Neus Pàmies

Com diem, Infanticida s’inclou en els actes de commemoració del 8-M, pel seu rerefons feminista, malgrat que quan Caterina Albert la va escriure, a finals del segle XIX, encara no existia aquest concepte.

L’obra arriba al Teatre de Lloret aquest divendres, en el marc del cicle Lloret Espai Off. Començarà a les vuit del vespre i les entrades valen 10 euros.

spot_img

El + Vist