19.8 C
Blanes
Chris Martin, líder de Coldplay, en un concert / REUTERS

Ja coneixem el cartell del Clon Festival d’aquest estiu a Lloret

Es farà tribut a Coldplay, Elvis, Sabina -amb el lloretenc Julián de Eusebio- i Hombres G, amb què s'inaugurarà la 20a edició.

Chris Martin, líder de Coldplay, en un concert / REUTERS

Darreres Notícies

Ja coneixem el cartell del Clon Festival d’aquest estiu a Lloret de Mar. Els grups i artistes homenatjats serán Coldplay, Elvis, Sabina i Hombres G.

El primer concert arriba el 15 de juliol, que rendirà tribut a Hombres G, un grup que mai havia estat homenatjat a Lloret. La segona sessió serà el 29 de juliol, amb l’homenatge a Sabina a càrrec del lloretenc Julián de Eusebio.

circo de las estrellas

Els altres dos concerts seran a l’agost. El dia 12, tribut a ni més ni menys que al mític Elvis Presley. La darrera actuació, que tancarà la 20a edició del Clon Festival, serà el tribut a Coldplay. Una formació, liderada per Chris Martin, que acaba d’arrasar amb els seus concerts a Barcelona.

El regidor de Cultura i Festes en funcions, Cristian Fernández, explica que “prioritzem grups que no hagin vingut o que faci temps que no vénen a Lloret, i que estiguin de moda com Coldplay”.

L’hora i el lloc del festival són els mateixos de cada any: a les 22.30h a la Roca d’en Maig. Enguany el Clon coincideix amb la celebració de la Capital de la Cultura Catalana. Són concerts gratuïts que solen aplegar força gent, tant veïns com turistes. L’èxit del certamen és la combinació de la qualitat dels concerts, música popular, espectacle a l’aire lliure, en ple l’estiu i accés gratuït.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist