Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Salvador Pujós, director de l'obra, als estudis de la ràdio

Ja es poden comprar les entrades per veure la funció ‘Oblidar’, que es representarà al març al Casal de l’Obrera

El preu de les entrades és de 7 euros. Es poden adquirir al Puntet.

Salvador Pujós, director de l'obra, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Es posen a la venda les entrades per veure “Oblidar”, que es representarà al Casal de l’Obrera a principis de març. Es tracta d’una obra de la dramaturga canadenca Marie Laberge, en la versió catalana de Toni Casas.

La funció presenta quatre germanes que intenten resoldre un conflicte familiar ocasionat per la malaltia irreversible de la mare, que té Alzheimer. Aquesta situació provocarà un seguit de retrets i acusacions que faran trontollar la relació que tenen entre elles. El director de l’espectacle, el lloretenc Salvador Pujós, afegeix que “tot això passa en una nit de trons i llamps i dins de la casa també hi ha una tempesta”.

Cartell de la funció (Teatre de Lloret)

L’obra ja es va representar a Lloret fa 20 anys. Segons Pujós, ara arriba en un moment en què la malaltia de l’Alzheimer és molt més coneguda que abans i, a més, el debat de l’eutanàsia –que també és un tema de l’obra- està a l’ordre del dia. Un altre dels debats morals que planteja la funció és el de la rellevància de la figura materna per a unes filles.

L’obra de teatre comptarà amb les actrius Olga Arroyo, Montse Baltrons, Rosa Maria Lloveras i Olga Teira, acompanyades de Xavi Villasante. La representació es farà els dies 4 i 5 de març, a les 21h, al Casal de l’Obrera. El preu de les entrades és de 7 euros. Es poden adquirir al Puntet.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.