15.4 C
Blanes
El Ball de Plaça del dia 25, amb les Obreres del 2020 (Júlia Termes)

Ja es poden presentar imatges al concurs de fotografia dels Premis Ses Obreres 2021

Els participants han de presentar imatges dels actes més representatius dels dies 24, 25 i 26 de juliol.

El Ball de Plaça del dia 25, amb les Obreres del 2020 (Júlia Termes)

Darreres Notícies

Ja està obert el termini per al concurs de fotografia dels Premis Ses Obreres 2021. El certamen busca les millors imatges de la Festa Major de Santa Cristina. En concret, tal com matisa una membre de l’associació d’exobreres, Mar Cassany, una imatge dels actes més representatius dels dies 24, 25 i 26 de juliol.

“Demanem fotografies que captin l’essència dels actes de la Festa Major”

Mar Cassany

El concurs està obert a tothom i cada participant pot presentar fins a cinc obres, que hauran de ser en format digital i tècnica lliure, però sense cap mena de muntatge, excepte en el cas de les fotografies panoràmiques. A més, es demana que el costat curt de la fotografia tingui una resolució mínima de 2.500 píxels. Segons Mar Cassany, “és una resolució que no és de caràcter molt elevada, per tant, la gent que hagi fet fotografies amb un mòbil que tingui una bona càmera hi pot participar”.

El guanyador s’endurà 300 euros i una medalla, mentre que el segon classificat obtindrà 150 euros i una medalla. A més, hi haurà el Premi especial Ses Obreres, que consistirà en un trofeu commemoratiu de l’acte i un diploma.

Els interessats en participar-hi han d’enviar les seves obres al mail [email protected]. Hi ha temps fins a l’11 d’agost. El veredicte es farà públic el 14 d’agost en un acte obert a tothom a Can Saragossa. L’entrega de premis serà el 20 d’agost.

Totes les fotografies presentades s’exposaran a la Capella dels Sants Metges, on també es podran veure els tres cartells guanyadors del concurs de cartells.

“Estem molt contentes, hi ha hagut una elevat nombre de participació pel que fa a cartells i tots d’una qualitat molt elevada”

Mar Cassany
'Regata', el cartell guanyador
‘Regata’, el cartell guanyador

L’exposició es podrà visitar del 28 d’agost a l’11 de setembre, a la capella dels Sants Metges.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist