26.4 C
Lloret de Mar
Un menjador escolar (El Periódico)

Ja es poden sol·licitar les beques menjador, que aquest curs s’obren també a Secundària

a petició es pot fer fins al 15 de setembre, però és important remarcar que l’ajuda econòmica serà retroactiva, és a dir, es pagarà des del primer dia lectiu.

Un menjador escolar (El Periódico)

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha obert el termini per demanar les beques menjador del proper curs escolar. La petició es pot fer fins al 15 de setembre, però és important remarcar que l’ajuda econòmica serà retroactiva, és a dir, es pagarà des del primer dia lectiu.

Així ho ha afirmat la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, que reconeix que l’any passat es van entregar amb molt de retard, per la saturació del departament arran de la crisi del coronavirus. Aquest cop, però, s’han avançat per poder entregar les ajudes a l’inici de curs.

A diferència del que es feia abans, ja des del curs passat la sol·licitud s’ha de fer directament a l’Ajuntament i no cal haver demanat abans una beca al Consell Comarcal. La regidora argumenta que el llindar que marquen les dues administracions és diferent i, per tant, no té sentit obligar totes les famílies a fer la petició al Consell.

“El llindar del Consell Comarcal i de l’Ajuntament és diferent i entenem que no té cap sentit haver de presentar abans la sol·licitud al Consell”

Arantxa Jiménez

La novetat d’aquest any és que l’ajut també s’atorgarà als alumnes de Secundària. Això sí, com que el servei de dinar funciona diferent a cada institut, es podran sol·licitar dos tipus de beca. “Hi ha centres educatius que tenen menjadors escolars i altres que no. Per no deixar ningú a fora, es pot demanar un ingrés econòmic del 50% de l’àpat o bé una beca menjador que seria un descompte en el menú diari de l’alumne”, ha explicat la regidora.

L’únic requisit que han de complir els alumnes que sol·licitin la beca és estar empadronats a Lloret de Mar i matriculats en centres educatius de la comarca de La Selva, tant a infantil i primària com a secundària.

Els ajuts estan destinats a cobrir part de les despeses del menjador escolar per a famílies amb dificultats per alimentar els seus fills.

Les instàncies per sol·licitar la beca menjador es poden presentar de manera telemàtica o presencial, al Puntet, en horari de deu a una del matí o de quatre a vuit de la tarda. La documentació necessària es pot consultar al web de l’Ajuntament. A més, el consistori ha creat un correu electrònic per resoldre dubtes: [email protected].

spot_img

El + Vist