-0.7 C
Lloret de Mar

Ja es pot visitar la ruta pessebrista de Lloret de Mar

Aquest dissabte obre les portes l'exposició de diorames amb 15 muntatges, quatre dels quals són de lloretencs, a l'Erol.

Pessebre de Josep Espelta al despatx parroquial.
Pessebre de Josep Espelta al despatx parroquial.

Darreres Notícies

Lloret de Mar posa en marxa la ruta pessebrista, amb pessebres que es poden visitar en una desena d’indrets, com el de la parròquia (tant a dins com a fora), el casal de la Gent Gran, l’Ajuntament, l’ermita de les Alegries, Finques Ribera, parc de Sant Cristòfol, bar Rincón de Victoria, restaurant El Trull, carnisseria Poch i l’agència de viatges ‘Tastets de món’.

servicios profesionales jimenez

Tot plegat es troba assenyalat en el mapa de la ruta pessebrista, que poden consultar en línia, al web de l’Ajuntament de Lloret. Cristian Fernández, regidor de Cultura i Festes, convida els veïns a passejar aquests dies i visitar aquests pessebres així com els diorames.

Aquest dissabte obre portes l’exposició de diorames, que arriba a la 48a edició. Hi ha fins a 15 muntatges, 3 més que l’any passat. 4 diorames són de lloretencs. La resta d’autors són de Porqueres, Premià, Banyoles, Sant Hilari, Anglès i Sant Feliu de Guíxols.

La mostra de diorames -que són pessebres en miniatura, molt ben elaborats- es troba al local de l’Erol, a la parròquia de Sant Romà. S’hi poden visitar des d’aquest 24 de desembre i fins el 8 de gener, al matí (d’11 a 14h) i tarda (de 16h a les 19.30h).

Seguim parlant d’aquest àmbit, en què els veïns tenen temps fins el 30 de desembre de participar en el concurs de pessebres a la llar, ja sigui a la categoria popular o artística.

Les persones interessades han d’enviar dues fotografies al correu [email protected] En una imatge, s’ha de veure bé el pessebre. I en l’altra, el pessebre amb algú que l’hagi fet.

spot_img

El + Vist