15.3 C
Lloret de Mar
Processó marítima

Ja estan disponibles els tiquets per anar a Santa Cristina el 24 de juliol

Processó marítima

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Ja es poden recollir els tiquets per anar a Santa Cristina amb barco per la Festa Major. Les persones interessades han d’adreçar-se al Museu del Mar, on podran comprar el bitllet per un euro simbòlic, que es destinarà a Càritas.

L’Obrer Major, Arseni Frigola, convida a tothom a participar a la diada de Santa Cristina, dijous que ve, 24 de juliol.

En total hi ha 876 places. L’Obrer agraeix a totes les empreses que cedeixen les seves embarcacions per col•laborar, un any més, amb l’Obreria de Santa Cristina.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.