8.2 C
Lloret de Mar

Ja ha tornat a obrir les portes la sala infantil de la Biblioteca

Estava tancada des de fa dos mesos i mig per reformes; a més, s'han publicat les estadístiques de l'equipament, que assenyalen que el 2021 van passar-hi més de 100.000 persones.

La sala infantil de la Biblioteca, aquest matí
La sala infantil de la Biblioteca, aquest matí

Darreres Notícies

La sala infantil de la Biblioteca Municipal ha tornat a obrir les portes, després de dos mesos i mig tancada per reformes. Recordem que l’Ajuntament va haver de tancar l’espai per uns problemes amb unes canonades, que van provocar diversos desperfectes.

servicios profesionales jimenez

A partir d’avui, però, la sala infantil torna a estar oberta amb total normalitat, tal com ha confirmat la regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs.

“Hem hagut d’arreglar el sostre, les moquetes, els mobles, els llibres que van quedar malmesos; però per fi avui podem obrir i tornar a donar la benvinguda als nostres usuaris”

Marina Nicolàs

Així doncs, a partir d’aquest dissabte es reprendran les sessions de conta contes. La primera serà la sessió titulada Genèrics, que anirà càrrec de la companyia La Pantomima. Explicaran el conte La ventafocs que no volia menjar perdius, una adaptació del conte clàssic, a través d’una protagonista vegetariana i rebel. Serà aquest dissabte, a dos quarts de dotze del matí.

Cal destacar també que la Biblioteca ha publicat les seves estadístiques del 2021. De totes les dades, la més destacada és que més de 100.000 persones van passar per l’equipament.

Diferents persones a la Biblioteca municipal
Diferents persones a la Biblioteca municipal, aquest matí

És una xifra allunyada de les bones dades del 2019, però la regidora matisa que és una bona quantitat d’usuaris tenint en compte les múltiples restriccions pel context de pandèmia.

“Fem una valoració positiva d’aquests més de 100.000 visitants que hem tingut, sobretot tenint en compte el context encara estrany que hem viscut el 2021”

Marina Nicolàs

Segons la memòria del 2021, més de 20.000 persones tenen el carnet de la biblioteca i se n’han fet uns 600 de nous. A més, s’han realitzat 38.000 préstecs i gairebé un miler de certificats IDCAT. D’altra banda, l’equipament ha anunciat que disposa de més de 73.000 documents.

spot_img

El + Vist