21.6 C
Lloret de Mar

Ja han començat les obres de la plaça Pere Torrent, que han d’estar acabades a mitjan juny

S'enderrocaran les graderies, es crearan zones verdes i un parc infantil. La voluntat és convertir la plaça en un espai d'estada i no només en una zona de pas com és actualment. 

La plaça Pere Torrent, aquest matí
La plaça Pere Torrent, aquest matí

Darreres Notícies

Ja han començat les obres a la plaça Pere Torrent amb l’objectiu que estiguin acabades al juny.

El primer pas serà enderrocar les graderies (NRLL)

Ja fa uns dies que la zona està tancada i el primer pas serà enderrocar les graderies i canviar el paviment. Després, es crearan zones verdes i un espai de jocs infantils.

El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, apunta que la voluntat és convertir la plaça en un espai d’estada i no només en una zona de pas com és actualment. A més a més, es pretén fomentar que s’hi facin activitats diverses.

Les obres també volen donar més visibilitat a la Casa de la Cultura. Tot plegat, forma part d’un projecte que s’emmarca en la voluntat de rehabilitar tota l’avinguda Just Marlés, el passeig marítim i l’avinguda Pau Casals.

Fa uns dies que la plaça està tancada (NRLL)

Per fer les obres, l’aparcament subterrani estarà restringit només als abonats, que han d’entrar i sortir pel carrer Hipòlit Lázaro, on habitualment hi ha només la sortida. Això serà els primers dies, després es preveuen afectacions puntuals.

Ara els abonats del pàrquing han d’entrar pel carrer Hipòlit Lázaro (NRLL)

Joan Bernat demana paciència i comprensió als veïns per les molèsties que puguin ocasionar les obres i apunta que la intenció és que la plaça estigui del tot remodelada entre el 15 i el 30 de juny.

Recordem que la plaça Mossèn Pere Torrent, de 4.000 metres quadrats i popularment coneguda com a plaça de la Llentia, es va construir fa uns 25 anys. Actualment, té una estructura metàl·lica, però, anteriorment, havia estat de formigó. El cost del projecte de remodelació integral és de 500.000 euros.

spot_img

El + Vist