15.1 C
Lloret de Mar

Jaume Figueras moderarà el col·loqui sobre ‘Un tramvia anomenat desig’

La pel·lícula es projecta avui, a les set de la tarda, dins del paquet Tennesse Williams, que organitza el teatre. El reconegut crític moderarà un col·loqui després de la projecció.

Jaume Figueras
Jaume Figueras

Darreres Notícies

El reconegut crític de cinema Jaume Figueras serà a Lloret aquest vespre per assistir a la projecció de la pel·lícula Un tramvia anomenat desig i moderar el posterior col·loqui. El film inaugura el paquet Tennesse Williams, que comptarà també amb un monòleg i una obra de teatre aquesta mateixa setmana.

Jaume Figueras recomana absolutament el clàssic del cinema, que avui es veurà amb versió original subtitulada al teatre de Lloret. I afegeix que, tot i ser una producció dels anys 50 del segle passat, agradarà a tothom que tingui certa sensibilitat per al cinema.

Segons Jaume Figueras, aquesta pel·lícula ha quedat en la història del cine com a la millor transposició d’una obra de teatre al cinema. I afegeix que la protagonista, Vivien Leigh, està “estupenda”.

A Vivien Leigh l’acompanya Marlon Brando, tot plegat sota la direcció d’Elia Kazan. La projecció d’Un tramvia anomenat desig començarà a les set de la tarda.

Això forma part d’un paquet que es complementa divendres amb un monòleg de Martí Peraferrer sobre Tennesse Williams i de l’obra de teatre de Les Antonietes, titulada també Un tramvia anomenat desig, que arriba a Lloret dissabte. El preu dels tres espectacles és de 20 euros.

 

spot_img

El + Vist