18.1 C
Lloret de Mar
Javier Gavara

Javier Gavara farà un tribut a Paco de Lucía al Festival de Guitarra del Mediterrani

El concert es farà avui (21 hores) a la parròquia de Sant Romà i a la segona part del concert el guitarrista flamenc interpretarà temes propis.

Javier Gavara

Darreres Notícies

Javier Gavara actua aquest vespre a la parròquia de Sant Romà, en el marc del Festival de Guitarra del Mediterrani. L’artista dedicarà la primera part del concert a fer un tribut a Paco de Lucía i la segona, a interpretar peces pròpies.

El mateix Gavara ha explicat que va decidir tocar temes de Paco de Lucía perquè és un dels guitarristes de flamenc més destacats de tots els temps.

“PACO DE LUCÍA HA ESTAT UN DELS MILLORS DEL MÓN; QUAN LA GUITARRA FLAMENCA ERA UN INSTRUMENT EXCLUSIVAMENT PER ACOMPANYAR LA VEU, AQUEST SENYOR VA POSAR-LA AL NIVELL DE QUALSEVOL ALTRE INSTRUMENT”

Javier Gavara

Pel que fa a les seves composicions, explica que qualsevol guitarrista de flamenc té la inquietud de crear els seus propis temes.

“A mi m’agrada molt la melodia i el lirisme i això és el que destacaria de la meva composició”

Javier Gavara

Javier Gavara ja ha tocat altres vegades a la parròquia lloretenca i creu que és un escenari idoni per fer-hi un festival com aquest. Se’l podrà escoltar avui, a les nou de la nit. A més, tornarà els dies 21 de juliol i 4 d’agost.

spot_img

El + Vist