24.3 C
Lloret de Mar
Javier Gavara (Festival de Guitarra del Mediterrani)

Javier Gavara ret homenatge a Paco de Lucía al Festival de Guitarra del Mediterrani

El concert està programat per avui, a les 21 hores, a l'església parroquial de Sant Romà.

Javier Gavara (Festival de Guitarra del Mediterrani)

Darreres Notícies

Avui és dijous i, per tant, toca Festival de Guitarra del Mediterrani. L’artista convidat per a l’ocasió és Javier Gavara.

Tal com ens té acostumats, el guitarrista oferirà un tribut a Paco de Lucía. Segons diu ell mateix, és “un reconeixement al treball que va fer Paco de Lucía a la seva vida, com a instrumentista i com a personatge reivindicatiu de la guitarra flamenca”. A més a més, Javier Gavara destaca que el concert té una part didàctica.

“A part de ser un concert de música, és un concert molt didàctic, perquè vaig explicant els estils de cada cançó, perquè el flamenc és una música molt rica en quant a rítmica, harmonia, etcètera”

Javier Gavara

El guitarrista convida a tothom a gaudir d’aquesta actuació, on podran acostar-se a la música flamenca en un entorn fantàstic com és l’església de Sant Romà.

“El concert es fa a l’església de Sant Romà, que és un espai preciós, fer un concert de guitarra allà és fantàstic, així que esteu tots convidats”

Javier Gavara

El concert de Javier Gavara fent tribut a Paco de Lucía, que forma part del Festival de Guitarra del Mediterrani, es farà avui, a l’església de Sant Romà, a les nou del vespre. Les entrades valen 10 euros.

spot_img

El + Vist