13.8 C
Lloret de Mar

Jet2Holidays mantindrà els 22 vols setmanals a la Costa Brava

Així ho ha confirmat Andrea MacConnell, directora regional de contractació de l'agència a Espanya, que ha estat la convidada especial al sopar-col·loqui del Club d'Economia de Lloret de Mar.

Andrea MacConnell, durant la seva ponència
Andrea MacConnell, durant la seva ponència

Darreres Notícies

Jet2Holidays mantindrà els 22 vols setmanals a la Costa Brava. Així ho ha confirmat Andrea MacConnell, directora regional de contractació de l’agència a Espanya, que ha estat la convidada especial al sopar-col·loqui del Club d’Economia de Lloret de Mar. L’àpat es va fer ahir al vespre a l’hotel Guitart Central Park.

servicios profesionales jimenez

La representant de la companyia ha assegurat que Espanya és la seva prioritat principal, ja que representa el 65% del seu negoci. Aquest 2018, JET2 ha operat vols des de 9 aeroports del Regne Unit fins a 15 destins diferents del país.

I sobre la Costa Brava, ha remarcat que aquest 2018 l’empresa ha transportat 173.000 passatgers i assegura que treballen per continuar invertint perquè aquestes dades augmentin.

Sobre aquesta temporada, MacConnell reconeix que ha estat més fluixa que l’anterior, per diversos factors, com ara el Mundial de futbol o el bon temps que ha fet al Regne Unit. Tot i així, insisteix en què Lloret de Mar té molts atractius per al mercat britànic.

El sopar del Club d’Economia

Jet2Holidays és una empresa operadora anglesa, nascuda el 2007, que ofereix paquets de vacances completes que compta amb la línia aèria JET2.com.
Amb més de 15 anys d’experiència, Jet2, la línia aèria de baix cost internacional i l’operadora JET 2 Holidays, formen part de les empreses que porten més turisme britànic a la Costa Brava. MacConnell ha matisat que mentre el mercat turístic de Gran Bretanya cap a la Costa Brava ha augmentat un 2% aquest 2018, JET2 Holidays ha augmentat un 11%.

L’acte, que ha estat conduit i moderat pel periodista Xavier Canalis d’Hosteltur, també ha comptat amb l’assistència d’Steve Heapy, CEO de JET2 i de JET2 Holidays, la presidenta del Club d’Economia, Cristina Cabañas, i el regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais.

spot_img

El + Vist