8 C
Lloret de Mar

Joan Carles Amaya serà el candidat de Més Lloret a les municipals del 2023

L'exmilitant del PSC ha estat escollit a través de primàries per encapçalar aquest projecte independent.

Joan Carles Amaya, als estudis de la ràdio
Joan Carles Amaya, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Joan Carles Amaya ha estat escollit candidat de Més Lloret. El partit independent presentarà candidatura a les eleccions municipals del 2023.

servicios profesionales jimenez

Joan Carles Amaya, que treballa com a director d’hotel, és exprimer secretari del PSC a Lloret de Mar, partit al qual va dedicar més de trenta anys de la seva vida. Fins i tot, el mandat del 2007 al 2011, va ser regidor a l’oposició.

El juny passat, però, va anunciar que deixava la militància del PSC i que tiraria endavant la seva candidatura a l’alcaldia de Lloret des d’un altre partit. Ara ha estat escollit com a candidat a través de primàries.

“Veiem que cal donar una miqueta més del que s’està fent, buscar un progrés, que significa fer les coses molt millor, transformar Lloret de Mar significa fer molt més per Lloret”

Joan Carles Amaya

Segons Joan Carles Amaya, fa un parell d’anys que treballen amb el grup per confeccionar el que serà el seu programa electoral. Fins fa uns mesos ho feien dins del PSC i ara ho fan amb aquest grup independent, on l’acompanyen molts dels companys de l’antic partit i altres de nous. Assegura que hi ha persones de diferents sensibilitats polítiques: “Tenim gent de diferent ideologia, tenim gent que és independentista, tenim algú que té pensament o vota a les estatals a la dreta, tenim de tot, però tenim una cosa molt clara, que estimem molt Lloret de Mar i que volem treballar per Lloret“. Ara són una trentena, però la voluntat és anar creixent i consolidar el partit.

“La idea d’aquest partit és que no sigui un projecte personal de Joan Carles Amaya, sinó que sigui un partit que continuï a l’àmbit local treballant no només en aquestes eleccions, sinó més endavant”

Joan Carles Amaya

Un dels pilars de la política de Més Lloret serà treballar per diversificar l’economia al municipi.  

“Hem vist i hem sofert una pandèmia en la qual el sector serveis, del qual depenem en un 98% a Lloret de Mar, quan passen coses així no funciona”

Joan Carles Amaya

Més Lloret ha fet la presentació oficial, tant del partit com del candidat, aquest divendres 16 de desembre. En l’acte, l’alcaldable ha remarcat que el programa electoral s’articularà en diferents àmbits com, per exemple, la infància i joventut, el medi ambient, la seguretat, la millora del model educatiu, la igualtat, els serveis a les persones, entre altres.

Joan Carles Amaya Presentacio Mes Lloret
Joan Carles Amaya en l’acte de presentació com a alcaldable del partit “Més Lloret”

Segons Amaya, “Més Lloret neix amb la voluntat d’impulsar un canvi en la gestió municipal, en l’impuls de la justícia social, la innovació i el benestar econòmic”. L’alcadable ha avançat que el full de ruta del partit s’articula en un document de 70 pàgines i que, a data d’avui, encara no està acabat. En aquest sentit, i davant d’una trentena d’assistents, el cap de llista s’ha conjurat “a no prometre i a sí comprometre’s amb la societat lloretenca”.

spot_img

El + Vist