27.2 C
Lloret de Mar
Joan Colomé i el Club de Judo Nova Unió

Joan Colomé, Forjador de l’Esport, i el Club Judo Nova Unió, premi Llevant

Són els premis més destacats de la 42ena edició de la Festa de l'Esport, celebrada ahir a la tarda al teatre municipal.

Joan Colomé i el Club de Judo Nova Unió

Darreres Notícies

Joan Colomé, per la seva trajectòria en el món del Taekwondo, i el Club Judo Nova Unió han estat els principals guardonats a la 42a Festa de l’Esport de Lloret de Mar, amb els premis Forjador de l’Esport i Llevant, respectivament. La celebració ha tingut lloc aquest diumenge a la tarda, amb un teatre municipal ple.

El guardonat a títol individual, Joan Colomé, que va rebre el Forjador de l’Esport, és modest i assegura que el premi se’l mereix un col•lectiu de persones que han treballat pel taekwondo a la vila, apostant sobretot pel caire social de l’esport. Colomé, que acumula fins a set dans, va iniciar-se en el món del Taekwondo l’any ’79 i està implicat al club lloretenc des de fa uns trenta anys.

Una filosofia semblant és la que té el Club de Judo Nova Unió, amb Marc Dailos al capdavant com a president. Dailos es considera un amant del judo, però reconeix que qualsevol modalitat esportiva pot tenir un caire social molt important per als qui la practiquen.

Aquests premis, però, han estat els més esperats de la vetllada i, per tant, s’han entregat els últims. L’acte ha començat amb l’obertura del regidor d’Esports, Joan Bernat, que ha ressaltat les bona salut de l’esport lloretenc, i ha seguit amb l’entrega de guardons a esportistes de tots els clubs de la vila, tant a títol individual com per equips; i premis als esportistes que han ressaltat en la seva disciplina. En total, s’han entregat 45 guardons.

Entremig, hi ha hagut una actuació dels Unlimited Strength Grevy i s’han projectat dos vídeos que mostraven les instal•lacions esportives del municipi. Ha tancat l’acte l’alcalde, Jaume Dulsat, remarcant la tasca de tots els esportistes que s’entrenen al llarg de l’any i que porten el nom de Lloret arreu.

La Festa de l’Esport s’ha celebrat aquest diumenge a la tarda al teatre municipal i, per acabar, hi ha hagut un petit refrigeri per a tots els assistents.

spot_img

El + Vist