21.5 C
Lloret de Mar
Joan Molas

Joan Molas ha inaugurat aquesta setmana les ‘Píndoles BTM’ de la Fundació Climent Guitart

Són esmorzars professionals per parlar sobre turisme, que es faran al llarg de l'any per complementar el Business Tourisme Market, que es fa a l'octubre.

Joan Molas

Darreres Notícies

La Fundació Climent Guitart ha posat en marxa les anomenades Píndoles BTM, uns esmorzars professionals per parlar sobre turisme. La iniciativa complementa el Business Tourisme Market, que la mateixa fundació va organitzar l’octubre de l’any passat i que té previst repetir a finals d’aquest any.

La primera Píndola es va fer aquest dimarts. El convidat va ser Joan Molas, president de la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics, amb més de 20 anys d’experiència en el sector. L’any 2011 va rebre la medalla al mèrit turístic del govern espanyol i, abans, el 2000, la medalla del turisme a Catalunya.

A més, també presideix l’Institut Tecnològic Hoteler, és vicepresident del Clúster Espanyol de Turisme de Salut i forma part del consell assessor TURIESPAÑA. Amb la seva companyia, es van poder analitzar les previsions de la temporada turística d’aquest 2019 a la Costa Brava. Roberto Torregrosa, patró i tresorer de la Fundació Climent Guitart, ressalta que el convidat va augurar que la temporada serà similar a la de l’any passat i que el Brexit tindrà una afectació del 5% a Lloret i la Costa Brava.

La primera Píndola, dimarts passat (Fundació Climent Guitart)

Roberto Torregrosa afegeix que l’esmorzar de dimarts va tenir molt bona resposta i, fins i tot, van haver d’ampliar les places, tot i que la intenció és que siguin trobades de petit format. La propera Píndola està programada per al mes de juny.

Recordem que la Fundació Climent Guitart, creada el maig del 2018, és una entitat privada sense ànim de lucre, en record a l’hoteler Climent Guitart. Els objectius principals són la formació en el sector turístic i la solidaritat, contribuint al benestar general de la població.

spot_img

El + Vist