19 C
Lloret de Mar
Joan i Roger Pera (El Nacional)

Joan Pera i Roger Pera actuaran a l’Hotel Rigat, on la família estiueja des de fa anys

Serà aquest diumenge, a les 19 hores. Pare i fill repassaran les seves trajectòries en clau d’humor en un espectacle titulat 'Una estona amb Joan Pera i Roger Pera'.

Joan i Roger Pera (El Nacional)

Darreres Notícies

Joan i Roger Pera actuen aquest diumenge a Lloret de Mar. L’Hotel Rigat Park acollirà un espectacle en què pare i fill repassaran les seves trajectòries en clau d’humor. Serà sota el títol Una estona amb Joan Pera i Roger Pera.

Joan Pera n’ha donat més detalls: “Jo començo a explicar anècdotes de la meva vida i ell explica les seves anècdotes i canta; i tenim tanta història per explicar que si no talléssim duraríem hores i hores”.

Tant pare com fill tenen a l’esquena una llarga trajectòria en el món de la interpretació, com a actors i també com a dobladors. Per a tots dos és un goig poder pujar a l’escenari plegats.

“Ens agrada molt treballar junts, a la que podem intentem treballar junts, i si ens ho passem tant bé junts a dalt de l’escenari, el públic s’ho passa bé”

Joan Pera

En l’espectacle d’aquest diumenge, la improvisació tindrà un paper destacar. Una conversa que a molts els farà recordar la mítica estranya parella que, als anys 90, Joan Pera va protagonitzar amb Paco Morán.

“Som una estranya parella, molt diferent a la del Paco Moran, però la meva generació oposada a la d’en Roger, aquí surten xispes!”

Joan Pera

Pare i fill, a qui a la tardor veurem en una pel·lícula de TV3 titulada El metralla, actuaran, aquest diumenge, a les set de la tarda, a la Sala Costa Brava de l’Hotel Rigat Park de Lloret de Mar, on fa anys que la família estiueja.

spot_img

El + Vist