10.1 C
Lloret de Mar

Joel Arredondo (CN Lloret), bronze al Campionat de Catalunya aleví

L’entitat hi va participar amb nou membres, que van millorar les seves marques personals i les posicions.

Joel Arredondo (CN Lloret) s'ha classificat per al Campionat d'Espanya.
Joel Arredondo (CN Lloret) s'ha classificat per al Campionat d'Espanya.

Darreres Notícies

Actuació destacada dels nedadors del Club Natació Lloret, en el Campionat de Catalunya Aleví celebrat aquest cap de setmana a Barcelona. L’entitat hi va participar amb nou membres, que van millorar les seves marques personals i les posicions.

En total, quatre nedadors van obtenir diplomes. Un d’ells va ser per Joel Arredondo que, a més, va guanyar la medalla de bronze en els 400 metres estils i es va classificar pel Campionat d’Espanya. La resta de diplomes van ser per Kevin Costarín, setè en els 200 metres braça; Meritxell Vera, setena en els 200 metres papallona; i Maria Gallart, vuitena en els 200 metres braça.

El CN Lloret, content de la participació al campionat de Catalunya
El CN Lloret, content de la participació al campionat de Catalunya

Pel que fa a la classificació general, el Club Natació Lloret va acabar en el 24è lloc d’un total de 70 entitats participants. Un fet que l’entrenador Joan Parra valora de manera molt positiva. “És un salt important de qualitat, ja que en aquestes categories estàvem lluitant per la posició 40, estem molt contents del funcionament”, afegeix.

Entre els nou nedadors participants, Joel Arredondo s’ha pogut classificar pel Campionat d’Espanya. La cita serà a mitjans de juliol a Tarragona. 

spot_img

El + Vist