13.4 C
Lloret de Mar

Jordi Díaz farà riure Lloret amb ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’

L'obra arriba al teatre municipal aquest diumenge, en el marc de la Festa Major de Sant Romà. Serà a les set de la tarda i el preu de l'entrada és de quinze euros.

Jordi Díaz en un moment de l'obra
Jordi Díaz en un moment de l'obra

Darreres Notícies

Els homes són de Mart i les dones de Venus és el títol de la comèdia que protagonista Jordi Díaz i que es podrà veure al teatre municipal de Lloret aquest diumenge a la tarda. Es tracta d’un monòleg en què el reconegut actor català posarà sobre la taula diferents claus per entendre la parella.

De fet, l’obra és l’adaptació teatral d’un llibre d’autoajuda best seller venut arreu del món. Tot i que té una finalitat instructiva, Jordi Díaz remarca que l’objectiu principal és fer riure el públic. Jordi Díaz ha aclarit que, tot i que el text parla del món de les parelles, no s’adreça exclusivament a les parelles, ja que tothom pot sentir-se identificat amb alguns aspectes.

Per a Jordi Díaz va ser un repte estar sol a l’escenari d’una una hora i mitja, tot i que reconeix que ara ja ho té per la mà. Això sí, assegura que l’espectacle mai no és el mateix perquè hi té molta importància el perfil del públic que hi hagi.

La funció és aquest diumenge, a les set de la tarda, al teatre municipal. El preu de l’entrada és de quinze euros i ja només queden les últimes a la venda.

spot_img

El + Vist