14.7 C
Lloret de Mar

Jordi Hernández tornarà a ser el candidat de Ciutadans a les eleccions del 2023

El Comitè Autonòmic del partit torna a donar suport a la seva candidatura i ell assegura que les ganes i l'energia són les mateixes que el 2015, quan es va presentar per primera vegada.

Jordi Hernández, amb Nacho Martín Blanco i la resta de regidors del partit (Ciutadans)
Jordi Hernández, amb Nacho Martín Blanco i la resta de regidors del partit (Ciutadans)

Darreres Notícies

Jordi Hernández tornarà a ser el cap de llista de Ciutadans a les eleccions del 2023. El Comitè Autonòmic confia en ell per encapçalar de nou la llista municipal de la formació liberal.

servicios profesionales jimenez

El partit ho ha anunciat aquest dimecres, amb la presència del seu portaveu al Parlament, Nacho Martín Blanco, que ha destacat que Jordi Hernández és la millor opció.

“Com no podia ser d’una altra manera, serà Jordi Hernández, un candidat ja experimentat, que serà la seva tercera legislatura el 2023 i amb qui confiem per obtenir un gran resultat a les eleccions”

Nacho Martín Blanco

Entre la bona feina feta, Nacho Martín Blanco destaca el fet d’haver aconseguit una dotació pressupostària per aixecar la residència de gent gran al Turó d’en Buch. 

Els membres del partit conversant en l'acte de presentació del candidat (Ciutadans)
Els membres del partit conversant en l’acte de presentació del candidat (Ciutadans)

Jordi Hernández té 43 anys, és llicenciat en Dret i està inscrit a Ciutadans des de l’any 2015, quan també va entrar com a regidor de l’oposició a l’Ajuntament. Ell mateix assegura que les ganes i l’energia són les mateixes que al principi.

“Continuem amb les mateixes ganes i il·lusió que el 2015, creiem que el projecte de Ciutadans encara té molt per fer a Lloret de Mar”

Jordi Hernández

Jordi Hernández defensa que Ciutadans és una formació necessària a tota Espanya, sobretot a Catalunya; i a Lloret, afegeix, és imprescindible.

“Creiem que Ciutadans tornarà a ser, com va ser el 2019, l’única opció que tindran els veïns de Lloret per poder tenir el canvi de rumb que necessitem”

Jordi Hernández

En l’acte de presentació de Jordi Hernández com a candidat a les eleccions municipals del 2023, l’han acompanyat els altres tres regidors de Ciutadans a Lloret. Per a Ciutadans, l’agrupació de Lloret té un pes molt destacat dins del partit.

spot_img

El + Vist